Παρασκευή, Ιουνίου 08, 2007

 

ΠΑΡΤΗ - ΠΑΡΤΗ ΣΤΙΣ ΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ !

Οι εκλογές πλησιάζουν και τα μεγάλα κόμματα επιστρατεύουν τα πιο πολύτιμα όπλα τους. ΄Ηδη ο υπουργός Μεταφορών Michel de Liapis εγκαινίασε τον καινούριο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μία στάση μετρό στο Αιγάλεω κι ένα τυροπιτάδικο Φιλολάου και Χρεμωνίδου γωνία. Επιπλέον υπόσχεται μαθήματα ξένων γλωσσών στους οδηγούς ταξί, ώστε να υποδέχονται τους ξένους επισκέπτες μας με φράσεις που εμπνέουν οικειότητα και ζεστασιά, όπως "Fuck You, bloody bastard" και "Cojones, hijo de puta".

Στο Βορρά ο αγέρωχος Πανίκας σαρώνει και πάλι στα κανάλια. Δηλώνει μάλιστα ευθαρσώς στην ΕΤ-3 ότι δε φοράει κράνος γιατί δε θέλει να τριγυρνάει σαν λέτσος στην Τσιμισκή, νομάρχης πράμα. Που σημαίνει ότι όσοι νομοταγείς ανεβαίνουν στη μηχανή με κράνος δεν είναι μόνο αφελείς, αλλά και λέτσοι ταυτόχρονα, άσε που μπορεί να είναι και τίποτα Αθηναίοι…

Να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός προτίμησε να αρχίσει τον προεκλογικό αγώνα από την Αυστραλία, όπου αποθεώθηκε περισσότερο και από τον Πασχάλη Τερζή. Στη Μελβούρνη εκατοντάδες χιλιάδες ομογενείς ύψωσαν υπερήφανα τη γαλανόλευκη στα πέρατα της γης, ενώ την ίδια στιγμή εθνικά υπερήφανοι μικροπωλητές πουλούσαν κεμπάπ, ταραμοσαλάτες, διπλώματα οδήγησης και μεζονέτες εκτός σχεδίου, δίνοντας μία ξεχωριστή ελληνική νότα στην όμορφη βραδιά. Πανηγυρική ατμόσφαιρα και στη Νέα Ζηλανδία, όπου ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε διορισμό στο Δημόσιο για τους ιθαγενείς Μαορί κι εκείνοι από ευγνωμοσύνη έτριβαν τις μύτες τους, σύμφωνα με τα προαιώνια έθιμα της φυλής.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Παπανδρέου μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι και καταγγέλει ανοιχτά την οικογενειοκρατία. Μετά από αυτό ο Αβραμόπουλος θα καταγγείλει την αοριστολογία, ο Τριανταφυλλόπουλος τη χρήση κρυφής κάμερας και η Φαίη Σκορδά το κουτσομπολιό στην τηλεόραση. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν χάνει ευκαιρία να τονίζει τη διαφορά του από τα υπόλοιπα κόμματα, καθώς ευαγγελίζεται «ανάπτυξη με επίκεντρο τον άνθρωπο», ενώ οι άλλοι θέλουν ανάπτυξη με επίκεντρο τον τσαλαπετεινό. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς έχει ενισχύσει το διεθνές προφίλ του, μάλιστα τις προάλλες ο πρώην καγκελάριος Σρέντερ βρέθηκε στην Αθήνα και τον αποκάλεσε «άξιο διάδοχο του Βίλλυ Μπραντ». Δυστυχώς απέρριψε το αίτημα των ΠΑΣΟΚτζήδων να τον πάρει μαζί του στο Βερολίνο για να διαδεχθεί εκεί τον Βίλλυ Μπραντ. Μετά απ΄όλα αυτά, το πρόσωπο- κλειδί για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ είναι η ΄Αννα Διαμαντοπούλου που υπόσχεται έναν βενιζελισμό με ανθρώπινο πρόσωπο.

Το απίστευτο είναι ότι σύμφωνα με τα «πόθεν έσχες» που κατατέθηκαν στη Βουλή, ο πιο πλούσιος πολιτικός αρχηγός είναι ο Αλέκος Αλαβάνος. Φαίνεται ότι ο πλουτισμός του έχει προκαλέσει τόσο βασανιστικές ενοχές, που περιφέρεται συνεχώς αξύριστος και ξεκάλτσωτος.


Comments:
Και η Παπαρήγα υποστηρίζει την απεργία πείνας του δημάρχου χωρίς όνομα γιατί αυτός το έχασε όταν την κοπάνησε από το ΚΚΕ.
 
@αθεόφοβος...Να σου πω την αλήθεια, αφού ανέβασα το post το σκέφτηκα ότι κάποιος θα μου την πει που άφησα απέξω την Παπαρήγα. Δεν έγινε όμως από πρόθεση ή σκοπιμότητα, η τιμονιέρισσα προσφέρεται επίσης για σάτυρα. Αν και καμιά φορά δεν χρειάζεται να γράψεις τίποτε, η εικόνα μιλάει από μόνη της. Δεν είδες προχθές τη συνέντευξη στο ΣΚΑΙ, μπροστά σε εικοσιεφτά τόμους με τα άπαντα του Λένιν ;
 
Είναι δυνατόν ένα γνήσιο αρσενικό της Μακεδονίας να φοράει κράνος και ζώνη ασφαλείας; Για τι τον περάσατε, για κανά φλούφλη γυναικωτό από το χαμουτζίδικο, από εκείνους που βγάζανε στην αρχαιότητα με την οκά;

Ζητώ να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη από όλο τον κόσμο της Βόρεια Ελλάδα που θίξατε τον ανδρισμό του και τις οδηγικές του ικανότητες.

Σοβαρά περπατάει ξυπόλυτος ο Αλαβάντας;
 
@g.a.n.g......΄Οτι συγγνώμη και να πούμε θα είναι λίγη, όπως καταλαβαίνεις, για τον απόγονο του Αλεξάνδρου... Για τον Αλαβάντα δεν ξέρω αν πάντοτε περπατάει ξυπόλητος, αλλά τον λυπήθηκε η ψυχή μoυ που πήγαινε στο προεδρικο μέγαρο με το τίμπερλαντ και χωρίς κάλτσα...Εκτός αν είναι του στυλ του, free to go...

@sophie...What's up ? Καιρό έχουμε να σε δούμε. Ωραία φωτογραφία πάντως...
 
Εγώ πάντως έχω μπερδευτεί: ο Παπαθεμελής κάνει κόμμα για να κλέψει ψήφους από τον Καρατζαφέρη, ο οποίος απειλεί να μπει στη Βουλή και να καταστήσει εύθραυστη την αναμενόμενη αυτοδυναμία του Καραμανλή, ο οποίος έχει κάνει μία άτυπη συμμαχία με το ΚΚΕ (και με τον Παπαθεμελή, φυσικά), το οποίο τα χώνει στο Συνασπισμό, ο οποίος λειτουργεί ως ανάχωμα του ΠΑΣΟΚ.

Ψηφίζεις μετά ή δεν ψηφίζεις Λεβέντη;
 
Ο φίλος του εχθρού μου είναι εχθρός μου, εκτός αν αποδειχθεί ταυτόχρονα και φίλος των φίλων μου.
΄Αλλωστε, άμα έχεις τέτοιους φίλους, τί να τους κάνεις τους εχθρούς ;
 
άσχετο με το θέμα... ήρθα να ευχηθώ Καλό καλοκαίρι!!
να είσαι καλά,να περνάς καλά!
γειάαααααααααααααα
 
gamietai to 3o Lykeio Neas Smyrnhs

1999-2009 den ksexno!
 
Axaxaxa absinther panagiotaki... Epivevaionomai meta apo 4 xronia gia tis foitikes paratakseis.

Ton polon, arm!
 
Peri, h Gallia pire to Mundial, opos tote to 1998. Thimasai?

Gamiesai 3o Lykeio Neas Smyrnis.
 
San simera prin 20 xronia ksekinage o golgothas mou, o efialtis poy oyte kan fantazomoun.

ANTE GAMISOU 3o LYKEIO. PSOFO GAMO TO MOYNI TIS MANAS SAS, PSOFO!

PSOFA STI KOLASI ARSENI ARXIDI GAMO TO MOYNI TIS MANAS SAS SKATOPASOKOI!
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?