Τρίτη, Μαρτίου 27, 2007

 

ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ !

Για πρώτη φορά γιόρτασαν και οι Τούρκοι την 25η Μαρτίου και μάλιστα με ξεγυρισμένη τεσσάρα μέσα στο στάδιο «Καραϊσκάκη». Δυστυχώς ο ίδιος ο Καραϊσκάκης είχε θλάση στους προσαγωγούς και δεν κατάφερε να αγωνιστεί, παρά μόνο παρακολούθησε το παιχνίδι από την εξέδρα και στη συνέχεια δήλωσε στους δημοσιογράφους «κλάστε μου τον μπούτζον», το οποίο όμως παρέμεινε αμετάφραστο γιατί ο Τοπαλίδης είχε πάει να φέρει τυρόπιτες και απφελστρούντελ.

Η αλήθεια είναι ότι αρχίσαμε το ματς με τον καλύτερο τρόπο, αλλά μία κοιλιά στην απόδοσή μας τα τελευταία 84 λεπτά, μας στοίχισε μία πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια για πρόκριση και για καλύτερα συμβόλαια Βόνταφον. Προφανώς υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, αλλά αυτό δικαιολογείται γιατί όταν εμείς παίρναμε πανευρωπαϊκά εκείνοι έτρωγαν βελανίδια και έξυναν τον ποπό τους. Ωστόσο όλα διορθώνονται με μία εκτός έδρας νίκη στη Μάλτα. ΄Αλλωστε είναι ευκαιρία να συνηθίσουμε να παίζουμε εκτός έδρας, γιατί δικό μας γήπεδο με φιλάθλους θα ξαναδούμε μόνο στο πλέιστεισιον μετά το προχθεσινό κλωτσοβόλημα.

Μετά τον αγώνα ο Ρεχάγκελ ευχαρίστησε τη γυναίκα του, η οποία δεν έπαιζε στην εντεκάδα, γιατί αυτούς που έπαιζαν δεν μπορούσε να τους ευχαριστήσει. Φαίνεται ότι τώρα ήρθε η ώρα της ανανέωσης και το πιο πιθανό είναι να κληθούν στην εθνική ο Τσιάρτας, ο Δεληκάρης και ο Αρδίζογλου. Εξάλλου ο πρόεδρος (ένας είναι ο πρόεδρος…) υποστηρίζει ότι η ομάδα θέλει ανανέωση και ο προπονητής έχει μεγάλες ευθύνες. Πάντως η γκρίνια για τον Ρεχάγκελ θυμίζει τη γκρίνια για τον Παναγούλια στο Μουντιάλ, όταν έβαλε τους έμπειρους παίκτες να παίξουν με την Αργεντινή και φάγαμε τέσσερα γκολ. Στο επόμενο ματς έβαλε τους νέους παίκτες να παίξουν με τη Βουλγαρία και φάγαμε άλλα τέσσερα.

Ωστόσο καλά λέει ο κ.Γιακουμάτος ότι είναι απαράδεκτο να χρυσοπληρώνουμε τον Γερμαναρά. ΄Οταν μάλιστα μπορούμε να πάρουμε άξιο προπονητή με το ελληνοπρεπέστατο όνομα Αγάπιος Σημαιοφορίδης. Διαθέτει αναγνωρισμένες διοικητικές ικανότητες και επιπλέον είναι αγνός πατριώτης, απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων, οπότε θα είχε ξεκάνει τους Τούρκους μέσα σε δέκα λεφτά.


Comments:
Όλα τα λεφτά μέσα σε δέκα λεφτά.
Έλα γεια μας!
 
Eisai spoudaios logotechnis, megale .
Greetings from stuttgart (apo tous tsechofagous)!
 
@crucilla...Αντε γεια μας, άστα να πάνε.

@anonymous...Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, χαιρετισμούς στην Sportstadt Stuttgart.
 
Εγώ νομίζω ότι ο Αγάπιος είναι καλός για βοηθός προπονητή.
Μόνο ένας είναι ικανός για προπονητής ,Τσιτουρίδης the great!
 
Η εθνική μας έχει χιούμορ και ο προπονητής της καμία σχέση με τον Λόρδο Βύρωνα. Η Η Η επέτειος της παλιγγενεσίας, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΆΡΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, lol,
αλλά κάνε κάτι με το μπάρα ώρας- μέρας... είναι διαρκώς μέσα στο κείμενο.
 
@αθεόφοβος....Εντάξει, φτιάχνεται σιγά σιγά η ομάδα.

@mamani....Καλώστην. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάτι προβληματάκια με το html τώρα τελευταία, από τότε που με πήγαν υποχρεωτικά από το Blogger στο Google και τα οποία δεν ξέρω ακόμη πώς λύνονται... Αλλά τί εννοείς ακριβώς "μέσα στο κείμενο" ; Εγώ γιατί δεν το βλέωπ αυτό ;
 
Eπικαλύπτει μέρος του κειμένου
 
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί ….άλλα λέγαμε τον Ιούλιο του 2004 για τον Γερμαναρά
 
Δώστε δουλειά στον αλέφαντο.

Είναι ντροπή αυτός ο μεγάλος προπονητής να βρίσκεται τόσα χρόνια στην ανεργία. Το κράτος πρεπει να μεριμνήσει.

Θα πρέπει να ψηφιστεί νομος σύμφωνα με τον οποίο κάθε φορα που θα απολύεται ο Αλέφαντος απο μια ομάδα θα διοριζεται σε μιοα αλλη αυτεπάγγελτα.

Το κρατικο κανάλι επισης θα πρέπει να τον αναγορεύσει σε επίσημο εθνικο αναλυτη.

Όχι τον αδερφό της Κακιας...
 
@mamani...Δεν το βλέπω. Γιατί ;

@trelofantasmeni...Μέχρι και υπουργό θα τον κάναμε τον Ιούλιο του 2004. Αλήθεια, μήπως θα ήταν καλύτερα να τον κάναμε πράγματι ;

@g.a.n.g (fka bdb)... Καλώστον (αλήθεια, τί να σημαίνουν τα αρχικά ;)΄Ανετα τον φαντάζομαι τον Αλέφαντο ως νέο παρουσιαστή στο διαχρονικά επιτυχημένο σώου "Η ζωή είναι παιχνίδι".
 
Καλά που τέλειωσε το παιχνίδι και δε φάγαμε κι άλλα...και καλά που νικήσαμε και τη Μάλτα και όλα διορθώθηκαν και τώρα ο επόμενος αντίπαλος θα μας τρέμει...!!!
 
"Για πρώτη φορά γιόρτασαν και οι Τούρκοι την 25η Μαρτίου"
:)))

Μερικοί παρα-είναι αχάριστοι με τον Ρεχάγκελ.
 
@maika....Καλά θα κάνει και θα μας τρέμει. Γκούλας θα τους κάνουμε τους Ούγγρους.

@ioannisk...Πάντως εμείς δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι με τον Ρεχάγκελ. Θυμηθείτε μόνο τους προπονηταράδες πριν από αυτόν: Δανιήλ, Αρχοντίδης, Πολυχρονίου...
 
@ j + mamani: I bara oras-meras epikaliptei to kimeno mono otan wlepeis to site meso
tou browser Netscape i Mozilla firefox. Wlepontas meso tou Internet Explorer den yparchei provlima. dialegete ke pairnete loipon: political correct me bara (Mozilla) i optical correct choris (IE)...
 
χρόνια πολλά!! είπαμε? δεν είπαμε!
ε,ας πούμε λοιπόν!!!
Χρόνια πολλά!!
 
Χρόνια Πολλά λοιπόν. Συγγνώμη για την απουσία, επιστρέφω αμέσως.
 
γιού χου???!!!
Όλα καλά??
 
Στεναχωριέστε που τελειώσατε το Λύκειο;;

Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!;;;!!

Αν στεναχωρήθηκα; Για πιο λόγο?

1) Για το ότι έμεινα στη Α' Λυκείου (γαμιέται το 3ο λύκειο Νέας Σμύρνης)

2) Για το ότι πήγα σε ένα μπουρδέλο (γαμιέσαι ρε Ξενοόπολτε)

3) Για το ότι παρολίγον να χάσω το μάτι μου (α,ρε μαλάκα ήθελες και πολεμικές τέχνες)

4) Για το ότι έπρεπε να δώσω οπωσδήποτε πανελλήνιες γιατί απολυτήριο γιοκ???

Για ποίο λόγο μωρέ μαλακισμένα; Έχω πάει Κολέγιο έχω τελειώσει Στρατό ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗ @#$%^^&&* στιγμή που ο μαλάκας Περικλής (ναι είσαι μαλλάκς που ήθελες να συνεχίζεις να κάνεις παρέα με έναν άλλο μαλάκα) που είπε "έμεινες". Αν δεν ήταν οι γονείς μου και ε΄γω θα είχα κόψει κάθε επαφή μαζί σου.

Μαλακισμένα! 9 χρόνια μετά ακόμη δεν υο έχω ξεπεράσει. Και ούτε πρόκειται μπουρδέλ0-μπάσταρδα.

ΊΣΩΣ, λέω ΙΣΩΣ, αν πέρυσι κέρδιζα το τζοκ ΘΑ το είχα ξεπεράσει, αφού πακετάριζα τα πράγματα μου και έφευγα από την Αθήνα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Αει σαλτ'αρετε και γαμηθείτε! Πιο ωραία πέρασα στο Στρατό παρά στο Λύκειο. Και ξέρετε γιατί; Γιατί όταν δεν τη παλεύαμε καναμε μαλακίες ΩΡΙΜΕΣ!
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?