Παρασκευή, Φεβρουαρίου 09, 2007

 

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

Ανεβαίνει επικίνδυνα το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει εκλογών που, όπως αποκαλύπτουν τα τζιμάνια του πολιτικού ρεπορτάζ, θα γίνουν όταν αποφασιστούν και μάλλον όχι νωρίτερα, εκτός αν γίνουν αργότερα, αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις.

To ΠΑΣΟΚ καταγγέλει τη διαφθορά αλλά ως γνωστόν στην Ελλάδα δεν υπάρχουν φακελάκια, λαδώματα και φύτεμα κολλητών και ανηψιών, οπότε ο κ.Ευθυμίου αναγκάστηκε να καταγγείλει την εξαγορά της Finansbank από την Εθνική Τράπεζα για να βρει κι αυτός επιτέλους ένα σκάνδαλο σ΄αυτή τη χώρα που όλοι πάνε από το πεζοδρόμιο και με το σταυρό στο χέρι.

Προ ημερών πάντως τα αίματα άναψαν στη Βουλή γιατί ο γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. κ.Σταύρου είδε ένα μπατζανάκη του από το χωριό και τον χαιρέτησε, αλλά αυτό μετρήθηκε για ψήφος κατά της αναθεώρησης του Συντάγματος με αποτέλεσμα η αντιπολίτευση να καταγγείλει κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, θεσμική εκτροπή, εθνική μειοδοσία, αισχροκέρδεια στη λαχαναγορά και πέτσινο πέναλντι στις καθυστερήσεις.

Στη συνέχεια ο κ.Παπανδρέου έριξε το γάντι αλλά κανείς δεν πήγε να το μαζέψει γιατί εκείνη την ώρα η κρατική τηλεόραση έδειχνε ξέκωλη την Πενέλοπε Κρουζ και ποιος ασχολείται τώρα με ένα γάντι… Φυσικά ο χουμορίστας κ.Πολύδωρας μας εξήγησε ότι δεν ήταν γάντι, αλλά ήταν η λευκή πετσέτα του πυγμάχου που λέγεται ΠΑΣΟΚ για να του απαντήσουν ότι η κυβέρνηση της λούφας πάει για φούντο και δεν τη σώζει ούτε φραπελιά. Μετά από αυτήν την ώριμη συζήτηση υψίστου κοινοβουλευτικού ήθους ο κ.Πολύδωρας καβάλησε τη Χάρλεϋ και πήγε για τρελίτσες, ενώ η κ.Παπαρήγα επεσήμανε ότι ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο κι όποιος δεν το πιστεύει να πάει να ρωτήσει τους Βορειοκορεάτες που δεν έχουν ούτε το ένα ούτε το άλλο και περνάνε ζωή και κότα.

Σε μία επίδειξη πυγμής ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν αλλάζει τις αποφάσεις του και γι αυτό θα πάει κανονικά στη Ραφήνα για τσιπούρες, όπως είχε αποφασίσει από το προπερασμένο Σάββατο. ΄Ετσι και η υπουργός Εξωτερικών άρχισε περιοδεία στη Θράκη, όχι φυσικά γιατί θεωρούμε τη Θράκη εξωτερικό εμείς εδώ στην Αθήνα, αλλά για να βοηθήσει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής που δεν απέχει παρά μόνο τέσσερις ώρες από το Ιστανμπούλ με το Αμίαντος Εξπρές και επιπλέον φτιάχνει κι ένα καζάν ντιμπί εντελώς ταμάμ.


Comments:
- προωρες εκλογες... περιπου οπως η προωρη γεννα.
ερχονται οταν δεν τις περιμενει κανεις, ουτε φορμιτσες και σαλιαρες δεν πηραμε ακομη...

- απορω γιατι το ΠαΣοΚ δεν εστειλε τον Σκανδαλιδη αντι του Ευθυμιου (;) θα ειχε και μεγαλυτερο αντικτυπο!


- παλι καλα που δεν ψηφιζανε με σταύρούς!

- το γαντι δεν το μαζεψανε απο τη Ν.Δ. επειδη η αρμοδια (γαντιων) υπουργος κ.Μαριετα, εκρινε οτι το γαντι δεν ηταν D&G ή Prada !

- Παπαρηγα... ας τον τρελο στην τρελα του...

- o κωστακης εχει κουραστει υπερβολικα...καιρος για διακοπες (again)

- η dora παει Θρακη... μαλλον για το καρναβαλι παει !


και γαμώ τα καζαν ντιπι ομως !
 
Βλέπω και χαίρομαι που το βλέπω ότι ο φίλος memento επανακάμπτει κυρίως στα πιο πολιτικά posts.
Πράγματι, ο Σκανδαλίδης θα είχε πιο πολύ μπούγιο, άσε που θα σας έβγαζε και σε κανένα ωραίο νυχτερινό μαγαζί για πολιτική ανάλυση με πάγο.

Ο Κωστάκης είπες κουράστηκε ; Οχι και κουράστηκε, όλο στην πρώτη γραμμή τον βλέπω τελευταία και μέχρι το φθινόπωρο θα αδυνατίσει κι άλλο, είναι βέβαιο.

Η Γιαννάκου είναι brand name και το δείχνει, τί να γίνει ; Ωστόσο καλύτερη ακόμη ήταν η Πετραλιά που την είδαμε στις οθόνες σφιχτό πλάνο και πίσω της το σύνθημα :
"Explore your senses" ! Εννοείται ότι ήταν η νέα διαφημιστική καμπάνια του υπουργείου τουρισμού.
 
να εισαι καλα ρε φιλε... και μακαρι να μπορω να σχολιαζω περισσοτερο
 
Οπως πάντα απολαυστικά τα post σου!!

Μου άρεσε πολύ ιδιαίτερα η τελευταία παράγραφος!
 
@debby....Χαίρομαι που σε άρεσε το καζάν ντιμπί.
 
Και εκεί που ο Γιωργάκης κρυωμένος και με πυρετό, εφορμά στον Κωστάκη και τον αναγκάζει να σκέφτεται ότι πρέπει να αρχίσει να κυβερνά, του τρώνε τον Βαρθολομαίο και αναγκάζεται να τρέχει πρώτα σε νεκροταφεία και μετά να ψάχνει να βρεί κάποιον χωρίς γκόμενα να τον βάλλει στο ΙΚΑ.Αντε βρέστον.
Πως να σκεφτεί πλέον με ηρεμία για εκλογές αφού ούτε μία τσιπούρα δεν τον αφήνουν τον άνθρωπο να φάει και να ταϊσει και τα δίδυμα κανένα καλαμαράκι τώρα που η μαμά τους χειρουργεί αβέρτα στο Λαϊκό;
 
Σε κάλεσα στο παιχνίδι με τα 5 πράγματα για την ζωή του κάθε blogger. Κατάρες δεκτές μέσω email και posts.
 
@αθεόφοβος....Μα βρε αθεόφοβε, πριν πιάσει ο άλλος το πόστο έτσι κι αλλιώς χωρίς γκόμενα είναι. Το θέμα ειναι μετά τί γίνεται...

@ioannisk....Τί καινούριο παιχνίδι είναι αυτό ;
 
Γράφεις 5 πράγματα για εσένα και το κάνεις πάσα σε άλλους. Προφανώς γράφεις ότι θέλεις, αλήθειες ή ψέματα.
 
Περνα και από το δικό μου μπλογκ να πάρεις την ίδια πρόσκληση.
 
Και που να δεις κάτι charter από τη Ρωσία (Air Vodka) που φτάνουνε το καλοκαίρι στη Θράκη!

Αν περάσεις και από το δικό μου μαγαζί θα δεις μια ακόμα πρόσκληση για το ίδιο παιχνίδι. ΄Αρα 3*5=15 πράγματα πρέπει να μας πεις! :-)
 
καν'τα 20 !
 
καν'τα 20 !
 
μα αν το πολιτικό θερμόμετρο έχει ανέβει εμείς σε ποιον πρέπει να βάλουμε κομπρέσα???
Πρέπει να σου πω πως δοκίμασα να την βάλω στο Γιωργάκη αλλά θύμωσε και την πέταξε στον Πολύδωρα που όμως επειδή την πέρασε για πετσέτα πυγχάγου,σιχάθηκε και δεν τη μάζεψε...
Μετά πήγα να την πετάξω κι εγώ στη Μαριέτα,με δύναμη,
αλλά κάτι της έπεσε και έσκυψε να το πιάσει και η κομπρέσα έσκασε στη μούρη του πρωθυπουργού που την πέρασε για πάμπερ κατουρημένο και νευρίασε και πήρε τη Νατάσα που εκείνη την ώρα χειρουργούσε και γι αυτό και τον διολόστειλε κι αυτός της το ΄κλεισε και τσαντισμένος πέταξε την κομπρέσα στον Ευθυμίου που εκείνη την ώρα έμπαινε στο γραφείου του πρωθυπουργού για να τον ενημερώσει για μια νέα σειρά τάπερ που κυκλοφόρησε τελευταία και όχι για σκάνδαλα ....
Μήπως έχεις καμιά άλλη ιδέα για να ρίξουμε τον πυρετό???

...α,σου΄χω κι εγώ πρόσκληση... Για κόπιασε!!
maika (και όχι anonymous...δεν ξέρω γιατί δε μπορώ να σου αφήσω σχόλιο αλλιώς)
 
Χαχαχαχαχα πολύ γέλιο...
Το διάβασα με κάποια καθυστέρηση, ομολογουμένως, αλλά πάντως πολύ γέλιο...
 
Σας ευχαριστώ για τις προσκλήσεις και για τα καλά λόγια. Τις τελευταίες μέρες έχω το εξής σοβαρό blogoπρόβλημα : Μετά τη μετάβαση στο New Blogger της Google μου βγαίνουν συνεχώς "σφάλματα ορισμού" κλπ κλπ και είναι αδύνατον να ανεβάσω καινούριο post. Είναι προσωρινό; Διορθώνεται; Πρέπει να αλλάξω blogoμάγαζο; ΄Εχει κανείς καμιά ιδέα; Ευχαριστώ.
 
ιδέα δυστυχώς όχι... αλλά μια ευχή ευχαρίστως... καλά ξεμπερδέματα!!!
θα πιάσει , θα δεις...
 
Mia xameni dekaetia... xameni apo ti stigmi pou emeina stin A Lykeiou kai tora pame gia polemo-peina-thanato.

Sas to eipa? Gamietai to 3o Lykeio, o Louk kai o Xenopoylos.

A, gamioyntai kai ola ta kolopaida poy moy ekanan kako. THA SAS GAMISO, ERXETAI I ORA MOY!
 
E, e;ipame vassoula oxi kai etsi...
 
Eytixismeno to 1999!
 
Τελικά ο πόλεμος ήρθε 13 χρόνια μετά...

Δεν πειράζει, να ειχα μερικά παραπάνω λεφτά για NVG και καινούργιο Eotech καλά θα ήταν...

ΥΓ: Πραγματικά κατάντια που κατέληξα νοσταλγός των δεκαετιών 1980 και 1990. Σίγουρα θα πέρναγα καλύτερα αν είχα γεννηθεί νωρίτερα, αλλά και πάλι στον Γ ΠΠ θα καταλήγαμε...
 
Πρώτη φορά νιώθω τόσο μετέωρη.. χωρίς να έχω ιδέα για το καλοκαίρι, για το φθινόπωρο... για το αύριο που μας ξημερώνει
---------------

Που να'ξερες τι άλλο έρχεται Βαλεντίνα... :(
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?