Παρασκευή, Δεκεμβρίου 01, 2006

 

BLOGGER OF THE YEAR

Λέγεται Καταρίνα Μπόρχερτ. Είναι μόλις 33 χρονών και έγινε αρχισυντάκτης του τμήματος online του γερμανικού εκδοτικού συγκροτήματος WAZ. Πρόκειται για τον όμιλο της εφημερίδας Westdeutsche Allgemeine Zeitung, μεγάλη δύναμη του Τύπου στη Γερμανία που έγινε γνωστή και στην Ελλάδα όταν ετοιμαζόταν να αγοράσει το "ΒΗΜΑ", αλλά τελικά έκανε πίσω την τελευταία στιγμή, όπως ίσως θυμάστε (αν και οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι μάλλον το "ΒΗΜΑ" της χτύπησε την πόρτα για να πουληθεί, αλλά τα χαλάσανε στο οικονομικό γιατί οι Γερμανοί ήθελαν να ξεσκονίσουν το λογιστήριο της εφημερίδας, τέλος πάντων, αυτό είναι άλλο θέμα...)

Λοιπόν, για μαντέψτε τί ήταν η κ.Μπόρχερτ πριν γίνει αρχισυντάκτης της WAZ Online... Ε ναι λοιπόν, ήταν και αυτή μία ταπεινή, αλλά πολύ δημιουργική blogger! Στο blog της, το "Lyssas Lounge" έγραφε διάφορες ιστορίες από τη ζωή της και φαίνεται ότι τις έγραφε τόσο ωραία, ώστε πρώτον βρήκε δουλειά σε ένα από τα μεγαλύτερα εκδοτικά συγκροτήματα της Ευρώπης και δεύτερον χρίσθηκε σύμβουλος της καγκελαρίου ΄Ανγκελα Μέρκελ για το δικό της, προσωπικό blog!

Παράδειγμα προς μίμηση; ΄Η μήπως προς αποφυγή; Ιδού η απορία!


Comments:
Χρίστηκε σύμβουλος για το blog της Μέρκελ!!!
Aπ' όλα, αυτό μού έκανε μεγαλύτερη εντύπωση
 
Και εμένα. Πω, ρε τυχερή που ήταν!

:)
 
@a.f.marx....Καλώς ήλθες στο blog.
Σημειωτέον ότι η Μέρκελ την έχει βρει λένε με το Ιντερνετ και έχει και καλά τακτική επικοινωνία με τον κόσμο. Εντάξει, δε λέω ότι τα γράφει μόνη της, αλλά λέμε...

@nassos....Κι εσύ, κι εσύ; Που ξέρεις, τώρα με τις εκλογές (στα τέλη του 2007) ποτέ δεν ξέρεις τί γίνεται...
 
Ti eidous paradigma einai eksartate apo esas. Eseis tha thelate na xristhite symvoulos gia to blog tou karamanli; An nai, tote to paradigma ths einai pros mimish :)
 
Δεν είναι κανενός είδους παράδειγμα γιατί αυτό εξαρτάται από το τι θες στην ζωή σου και φυσικά από το ταλέντο που έχεις.

Αν έχει κανείς ταλέντο στο γράψιμο, γιατί όχι, τα blog είναι ένας καλός τρόπος να αρχίσει και να συνεχίσει σε αυτό που θέλει να γίνει. Και φυσικά να βγάζει φράγκα από αυτό που κάνει. Δεν είναι καθόλου κακό.
 
Πιστεύω ότι ναι, είναι παράδειγμα, γιατί ξεκίνησε εντελώς ερασιτεχνικά και ανέβηκε σε ένα επίπεδο παραπάνω, εννοώ φυσικά κυρίως τη δουλειά στην online έκδοση της WAZ. Τώρα, όσο για τη Μέρκελ, "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που έλεγε κι η γιαγιά μου..."
 
πρός αποφυγή, θα έλεγα...

καλησπέρα σας...
 
Απορώ. Εκεί στη Γερμανία δεν έχουν κανά Πολύδωρα να τους πλακώσει με τα ρόπαλα να δουν τα κωλόπαιδια οι blogger τι εστί βερύκοκο.
Φαντάζεσαι να σε φωνάξει ο Κωστάκης να του σιάχνεις το blog, διότι και ο Κωστάκης τώρα τελευταία όλο κάτι ψου,ψου και μου,μου με τη Μέρκελ είναι και φοβάμαι ότι του βάζει ιδέες.
Ή τον ψήνει να κάνει τατουάζ εκεί ψηλά στον πωπό του, ή κανά blog θα ετοιμάζει.

GeorgeS
 
κανέναν να μη ζηλεύουμε γιατί το φινάλε τους δεν το ξέρουμε... που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι...
πόσα ξέρω έ???
 
Σκέψου να δώ κάποια μέρα να φτιάχνει μπλογκ ο Κωστάκης ο Καραμανλής και εσύ να του κάνεις τον σύμβουλο!!!
 
Κι εγώ ο βλάκας βαρέθηκα και το έκλεισα το βλογ. "Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα", που έλεγε η δική μου η γιαγιά.
 
Thanks for all comments, proteino na xananoixete oloi ta blogs sas kai na kanoume ena virtual ypourgiko symvoulio, xo xo xo. Pantos eimai ga liges meres se taxidaki exo. Elliniko pliktrologio yok !
Tha ta poume molis epistrepso gia na anaeoso kai to blog.
 
Αnonymous, λυπήσου με! Πίνω καφέ, θα με πνίξεις!
Ακούς εκεί "να σε φωνάξει ο Κωστάκης να του σιάχνεις το blog" μπουχουχουχου!
 
Το link του blog της ξέχασες τζόνι :p
 
johny
Άντε να σε δούμε αρχισυντάκτη του DOL online :)

Δεν ήξερα ότι ήταν να πουληθεί το Βήμα, πότε αλήθεια; Δεν είναι παράξενο που στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ένα ΜΜΕ που να ελέγχεται από μη Έλληνες;

Πάντως μπράβο στην Καταρίνα Μπόρχερτ που έγινε αρχισυντάκτης του online τμήματος WAZ.
 
α,ρε τυχερούλη διακοπεύεις ε??
Είναι εκεί που πήγες ωραία όπως εδώ...?
 
Το Α σκέλος έιναι Οκ, δηλαδή να κάνεις δουλειά το χόμπι σου. Αλλά το Β...Απαπά...Να κάνεις το χόμπι-δουλειά φερέφωνο πολιτικού....Απαπαά κατάντια.....Μα να έχει η Μέρκελ βλογ; Σαν τι να γράφει δηλαδή;; Τι βλέπει πηγαίνοντας το πρωί στη δουλειά; Το αδιέξοδο και την κρίση μέσης ηλικίας;; Κουτσομπόλιά από συνόδους κορυφής;΄΄Η ανοιχτές επιστολές τύπου "αγαπητέ πολίτη, άσε μου κόμεντς για ό,τι σε βασανίζει"...Για να σοβαρευτούμε λίγο κυρία Μέρκελ. Άντε σας εύχομαι να γίνετε και κόντακτ στο εμεσεν!
 
Το σίγουρο είναι ότι αυτή η blogger θα βγάζει και το οικονομικό πρόγραμμα της Groß Koalition (έτσι δε γράφεται;) ήτοι Μεγάλης Συμμαχίας.
 
@ioannisk, ο όμιλος Δάφνη Επιχινωνίες έχει κάτι Γερμανούς μέσα!
 
@Crucilla
Σωστά τώρα που μου το είπες θυμήθηκα και ότι ο όμιλος του Berlusconi έχει ένα ποσοστό στις Αττικές Εκδόσεις (playboy klp).
 
Έχει μέλλον δηλαδή η δουλειά...
Να το έχουμε υπόψη μας τέλος πάντων...
 
Γεια σας καύλες.Είμαι η Ιφιγένεια,πρωτοετής στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Γουστάρω τα μεγάλα και χοντρά....Όποιος έχει ‘εργαλείο’ ας μου τηλεφωνήσει στο 6978110043
 
@kyrallina....Μη γελάς, είναι να το πάρει απόφαση ο Κωστάκης και τότε θα δεις...

@gatina....Μα φυσικά
www.lyssas-lounge.de !

@ioannisk, crucilla ....Εντάξει βρε, μία κουβέντα είπαμε, μην το παίρνουμε και τοις μετρητοίς... Πάντως οι ξένοι τύπου Μπερλουσκόνι μάλλον δεν πολυενδιαφέρονται για την πολύ μικρή ελληνική αγορά. Κρίμα δηλαδή που δεν ενδιαφέρονται για να φέρουν και λίγη αξιοκρατία στην πιάτσα...

@jason....΄Ετσι φαίνεται πράγματι. Αν και επιμένω ότι πάνω απόλα το blogging είναι μεράκι και χαβαλές. Δεν το κάνεις για να το βάλεις στο βιογραφικό σου...

@maika....Δεν διακοπεύω, το αναβάλλω για του χρόνου...

@anonymous....Σιγά σιγά, παιδιά. Για τις φάρσες θα φτιάξουμε σύντομα ξεχωριστό blog, εντάξει;
 
Και εμενα μεγαλυτερη εντυπωση μου έκανε το γεγονος οτι εγινε σύμβουλος για το μπλόγκ της Μερκελ!!!!!!
 
να τα πούμε?? να τα πούμε???

Καλές γιορτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςς!!
 
27/12 σήμερα και εσύ έχεις εξαφανιστεί. Πέρασα να πω χρόνια πολλά , να ευχηθώ να περνάς καλά και μία απλή καλημέρα βρε αδερφε...
 
Συνάνθρωποι, ζητώ συγγνώμη για την πολυήμερη κοπάνα, εύχομαι παρ΄όλα αυτά Καλή Χρονιά και ό,τι καλύτερο για το 2007. Ελπίζω να τα λέμε πιο συχνά με τον καινούριο χρόνο...
 
Λοιπόν ποιά θέλει να χριστεί σύμβουλος του δικού μου blog? Φυσικά και δεν υπάρχουν πληρωμές. Θα είναι απλά ένα βήμα προς τη δοξα και την δημοσιογραφική καταξίωση...

Πληροφορίες εντός.
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?