Τρίτη, Οκτωβρίου 17, 2006

 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τον «φτερωτό γιατρό»; Ο άνθρωπος αυτός ήταν μία κάποια πλύση. Εγκεφάλου εννοείται. Πάντως στην κάλυψη των εκλογών όλα τα λεφτά ήταν ο διαφημιστής Κακουλίδης, ο οποίος, ερωτηθείς σε πάνελ του Alpha TV για το πολιτικό μήνυμα των εκλογών εν μέσω των home blondes του καναλιού είπε τα εξής σε ελεύθερη μετάφραση: «Κοιτάξτε, αφού έχω μπροστά μου την κ.Μπακοδήμου και απέναντί μου την κ.Μενεγάκη, θα σας έλεγα ότι το μήνυμα των εκλογών είναι η αισθητική. Από κει και πέρα, βγάλτε με από δω να συζητήσουμε και για το πολιτικό μήνυμα…»

Παρά την απουσία της κ. Εύης Θώδη, οι πανελιστές συνέχισαν απερίσκεπτοι, συγγνώμη, απερίσπαστοι. Ο Χατζηνικολάρχης συγκρατήθηκε, αλλά ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα σε εκπρόσωπο του ΔΗΚΚΙ που ήθελε να αποκαλύψει το παρασκήνιο διάσπασης της ανανεωτικής φράξιας του κόμματος στο Κάτω Κατάκωλο και του έκανε τα νεύρα spring rolls. Να επισημάνουμε ότι στα πλαίσια της συνταγματικά κατοχυρωμένης πολυφωνίας η κάμερα του Alpha TV φιλοξένησε την Κυριακή αποκλειστικές δηλώσεις του κ.Ρουσόπουλου, ο οποίος ομίλησε ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης και τη Δευτέρα αποκλειστικές δηλώσεις της κ.Μπεζεντάκου, η οποία ομίλησε ως γατούλα με τη ροζ μυτούλα.

Θρίαμβος στη Σαλλλονίκη για τον Μπουτάρη, τον οποίο θα παρακαλάνε από αύριο όσοι έβριζαν μέχρι σήμερα, αλλά και στην Αθήνα για τον Τσίπρα που ανατρέπει την αντίληψη ότι οι «νέοι πολιτικοί» πρέπει να είναι τα παιδιά και τα ανίψια «των παλαιών». Θρίλερ στο Περιστέρι, όπου η σιωπηλή πλειοψηφία στήριξε Παχατουρίδη και δεν παρασύρθηκε από τον δημεγέρτη Λαλένη με το αξέχαστο σύνθημα «Η-πόλη-χωλαίνει-χρειάζεται-Λαλένη !». Να δείτε που σε λίγα χρόνια το σύνθημα θα κάνει θραύση στον Πειραιά («Η-πόλη-τα ΄χει-ούλα-με-τον-Φασούλα !»), ενώ κολλάει ασκαρδαμυκτί και στη Λέσβο («Η-πόλη-είναι-τζιτζί-δε-θέλει-Βογιατζή !»).

Εντελώς κουλ ο Πανίκας, τον κατηγορούσανε για εργολαβίες στο catering της γυναίκας του και μας κέρασε σοκολατάκια από το catering για να γιορτάσουμε τη νίκη. Πάλι καλά που δεν τον κατηγορούσανε για σεξουαλική παρενόχληση, μπορεί να μας είχε τσιμπήσει και τον πισινό. Παρεμπιπτόντως, το απόλυτο βίτσιο για τον άνδρα ψηφοφόρο: κρεβατομουρμούρα από την Αράπογλου !

Πάνω στη σύγχυση πέρασε εντελώς απαρατήρητο ότι άνοιξαν τα σχολεία για μία ολόκληρη Κυριακή και μάλλον θα ξανανοίξουν για τις ευρωεκλογές του 2009. Νομίζω ότι επιβάλλεται μία απεργία ως τον Δεκαπενταύγουστο για να μη χαλαρώνουμε.


Comments:
johny αυτό που δεν καταλαβα ειναι εαν οι δασκαλοι θα πληρωθουν για την παρασκευη και τη δευτερα που ανοιξαν τα σχολεια αναγκαστικα αλλα ενταξει, το θεμα μας ειναι οι εκλογες οποτε ζητω ταπεινα συγνωμη.

ας σου σχολιασω και εγω τωρα λογι τις εκλογες. εγω απο οτι ακουσα δεν βγαλαμε δημαρχο και παμε για δευτερη κυριακη. ο δημαρχος μας δεν χρειαζεται να αλλαξει γιατι ειναι και πολυ σουπερ ντουπερ. παρολα αυτα ενας "ανταρτης" οπως τον αποκαλουν εβαλε την κορη του να μοιραζει τη νυχτα χαρτακια χαρτακια χαρτακια με φωτοτυπια τη μισθοδοσια της γυναικας του δημαρχου που δουλευει στο δήμο και αυτο ειναι -και καλα-αμαρτημα. ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΝΕ ΟΜΩΣ ΤΟ CV ΤΗΣ. γιατι μπορει να ειναι καλυτερη απο τον τελευταιο που δουλευει μεσα στο δημο.
ρούμορ χαζ ιτ για τα παραπανω βεβαια ετσι?????? μην μου κανει κανεις καμια μυνηση δηλαδις.

καλημερα και παλι αγορι!!!! καλη δευτερη κυριακη.

after elections elenitsa!
 
Επέλεξα να είμαι γραμματέας στις εκλογές και έχασα όλο το σόου με τα παράθυρα και τις ανεπανάληπτες συζητήσεις που ώς συνήθως δεν έχουν αρχή, μέση και τέλος και φυσικά ποτέ κανείς δεν απάντάει σε αυτό που τον ρωτάνε (μήπως η ελληνική γλώσσα έχει πολλές ερμηνείες και αποπροσανατολίζονται βρε παιδί μου) αλλά λέει τα δικά του (εχουμε μάθει απέξω ένα ποιηματάκι, να μήν το πούμε?).
Ασχετο αλλα θα ήθελα να υποβάλλω ένα δριμή κατηγορώ στους εκπροσώπους της νομαρχιακής και δημοτικής αυτοδιοίκησης, που κάνανε πολλοί το λάθος και ξαναψηφίσανε, οι οποίοι μας αφήσανε νηστικούς όλη μέρα, να χαζεύουμε με το σαλάκι στην άκρη των χειλιών, τους κομματικούς εκπροσώπους τους οποίους φροντίσανε να ταίσουνε καλά!
Τις θερμές ευχαριστίες στον κ .Παπακάτι που μας λυπήθηκε και μας έστειλε ενα premier παραδοσιακό για να σπάσουμε τη λιγούρα μας αλλά να κρατήσουμε και τη γραμμή μας!
Καλημέρα είπα?Μάλλον απο την πείνα θα την έφαγα!
 
Το καλύτερο το είπε εχθές ο Τριανταφυλλόπουλος στον ALPHA: "Και το ΚΚΕ θέλει τον Γερμανό του". Περιττό να πώ ότι αμέσως η Κανέλλη αντέδρασε κάπως πανικοβλημένα. Εμ, όταν σου χτυπάνε φλέβα πονάει λιγάκι... :)
 
@elenitsa...Μα ποιος είναι αυτός ο Δήμος που γίνονται τέτοια πράγματα και νυχτοπερπατήματα; Τέλος πάντων, καλό βόλι εύχομαι στη δεύτερη Κυριακή...

@μαράκι...Γραμματέας σημαίνει ξενύχτι και μέτρημα ψήφων για ένα ταπεινό χαρτζηλικί, έτσι δεν είναι; Τη δεύτερη Κυριακή να παραγγείλετε πίτσες με λουκάνικο και ατζούγιες και να τις απλώσετε πάνω στα ψηφοδέλτια σε συμβολική και σιωπηρή ένδειξη διαμαρτυρίας!

@nassos...Καλά, κορυφαίο! Δεύτερο πακέτο η Κανέλλη...
 
Για 100 ευρά θυσιάστικα!!!Ευτυχώς 2η Κυριακή δεν θα υπάρξει!!!
Επίσης ένα 2ο κατηγορώ (μα τι εχω πάθει σήμερα μήπως ανήκω στην αριστερά και δεν τό ξερα?) στους ραδιοφωνικούς εκφωνητές (ονόματα δν θέλω να αναφέρω αυτη τη στιγμή) για την εξής ατάκα: Μα καλά αναρωτιέμαι τι κάθονται και μετράνε μεχρι τα χαράματα 400 ψηφοδέλτια είναι πόση ώρα θα σας πάρει?
Να ενημερώσω οτι δεν φτάνει μόνο να τα μετρήσεις αλλα χρειάζεται και λεπτομερή καταγραφή σε τρία βιβλία όλων των κομμάτων, των υποψηφίων και των ψήφων έναν έναν.Τα δάκτυλά μου βγάλανε κάλους και έπρεπε να πάω και στη δουλειά το πρωι.
Αν δεν ξέρετε μην πετάτε εξυπνάδες!
 
Είναι οι πρώτες εκλογές που δεν παρακολούθησα καθόλου τηλεόραση και νομίζω σοφά έπραξα!
 
Ο Τσίπρας δεν είναι νέος πολιτικός! Νέος σε ηλικία ναι, νέος πολιτικός όχι. 18 χρόνια στο κουρμπέτι!
 
@maraki....Συμπαράσταση λαέ !

@debby....΄Εχασες πάντως μία όμορφη, ψυχαγωγική βραδιά.

@odyseas....Σωστό κι αυτό με την έννοια ότι ήταν στην οργάνωση νεολαίας. Αλλά τώρα ξεπετάχτηκε στην "κεντρική πολιτική σκηνή" που έλεγε και ο γλωσσοπλάστης ο Αβραμόπουλος...
 
@playmobil....Καλά ντε, εσύ μην παίρνεις τοις μετρητοίς ό,τι λέμε εδώ μεταξύ μας...
 
Μην φοβάσαι, αυτοί που βγάλαν τον Πανίκα θα βγάλουν και τον ΦτερωτόΓιατρό.Αυτοί οι δύο πάνε πακέτο!
 
Χάρηκα πάντως που σε κάποιο πάνελ την Κυριακή το βράδυ, ο Δανίκας αποκάλεσε τον φτερωτό Γιατρό ανοιχτά και απροκάλυπτα ηλίθιο. Και μεταξύ μας δεν έχει καθόλου άδικο. Ελπίζω οι Σαλονικείς να έχουν μυαλό τη β' Κυριακή: ένα φάουλ με Ψωμιάδη είναι αρκετό, ας μη βάλουν και το αυτογκόλ
 
Ο Χατζινικολάρχης; Τι είπες τώρα; Πολύ μου άρεσε!
 
"Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τον «φτερωτό γιατρό»;"

Υπονοείς τίποτα; Απήγαγες το γιατρό και ζητάς 3 λίτρα τσίπουρο Μακεδονίτικο; Εγω από ό,τι ξέρω ο γιατρός ζει και βασιλεύει.

"Ζει ο Παπαγερωργω΄" ρώτησε η γοργόνα! "Ζει και βασιλεύει απάντησε ο Καστανιδο-Μαγκριώτης και γλίτωσε τη ζωή του.
 
@αθεόφοβος...."Εμείς οι δυο πάμε πακέτο, κατάλαβέ το...." ;

@so_far....Τέτοια γιούρια ο Δανίκας; Μπράβο...Πάντως ακόμη και ο Μπουτάρης δηλώνει ότι "ο Παπαγεωργόπουλος θα εκλεγεί με μαθηματική ακρίβεια".

@kyrallina....Εντάξει, μια κουβέντα είπαμε λόγω της ιδιαιτερότητας του ρόλου και του αξιώματος.

@BadlyDrawnBoy....Ε ναι λοιπόν, αυτή είναι η αλήθεια. Ζει και βασιλεύει. Αλλά οπωσδήποτε το γεγονός ότι σέρνεται σε δεύτερο γύρο φαντάζομαι ότι τσαλακώνει την αυτοκρατορική εικόνα του.
 
Λυπάμαι πολύ που ο Καρατζαφέρης στηρίζει τον εκπρόπσωπο της δεξιάς στην ερωτική σαλόνικα.

Είχα ακούσει κάποτε τον παπατσάκαλό να αποκαλέι τον Καρατζ. "γνήσιο κομμουνιστή ηγέτη" και αυτό με έκανε να πιστεύω ότι θα στήριζε την αριστερά στο δεύτερο γύρω. Αλλα και ο ίδιος ο Κ. -αν δεν κάνω λάθος- έχει πει ότι στα φραφεία του ΛΑΟΣ έχουν αναρτήσει την εικόνα του Τσε Γκε Βάρα.
 
BadlyDrawnBoy πάντα έλεγα στη ζωή μου ότι τα δύο άκρα ενώνονται...άκρα αριστερά και άκρα δεξιά...χρυσαυγήτες με αναρχικούς αλλά και πόστερ του Τσε Γκε Βάρα στα γραφεία του Λάος νομίζω ότι και μόνο η σκέψη χρήζει άμεση ιατρική βοήθεια!χαχαχα
 
@BadlyDrawnBoy....Ο Παπα-Τσάκαλος στηρίζει τον Καρατζαφέρη, ο οποίος στηρίζει τον Τσε Γκεβάρα, ο οποίος στήριζε τον Κάστρο. Εντάξει, και ο Βαρδινογιάννης έλεγε ότι στηρίζει τον Μπάκε...
Πάντως μέσα στο μέλι τον βλέπω τον δήμαρχό σας τις τελευταίες μέρες.
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?