Τρίτη, Σεπτεμβρίου 26, 2006

 

ΨΗΦΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ !

Αγαπητοί μου συμπολίτες...

Με αίσθημα ευθύνης σας ανακοινώνω ότι κατέρχομαι στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων. Το πρόγραμμά μου συνοψίζεται στους άξονες «δημοκρατία, ειρήνη, ευημερία και ανάπτυξη», σε αντίθεση φυσικά με άλλους υποψηφίους που υπόσχονται «τυραννία, πόλεμο, φτώχεια και οπισθοδρόμηση».

Πρώτη προτεραιότητά μου θα είναι να φυτέψουμε περισσότερο πράσινο στους δρόμους, στις πλατείες και στα πίσω μπαλκόνια μας που έγιναν ημιυπαίθριες ντουλάπες και πιάσανε καναβουριές. Επόμενη προτεραιότητά μου θα είναι να διορίσω όλες τις δίμετρες ψηφοφόρους στο δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης.

Με σεβασμό στον πολίτη θα καλύψουμε όλες τις λακούβες του Δήμου αν χρειαστεί, αλλά πιστεύω ότι τελικά δεν θα χρειαστεί, γιατί έτσι κι αλλιώς κυκλοφορείτε όλοι με Τσερόκι, οπότε δεν έχετε ανάγκη. Από κει και πέρα, επενδύοντας στη γνώση, θα ιδρύσουμε Δημοτικό Πανεπιστήμιο, όπου ο κάθε πολίτης θα μπορεί να πάρει το πτυχίο του σε δύο χρόνια χωρίς εξετάσεις, εργασίες και άλλους αυθαίρετους μηχανισμούς καταστολής που μετατρέπουν τους νέους μας σε άβουλα γρανάζια μίας νεοφιλελεύθερης, μηχανιστικής αντίληψης για τη γνώση.

Οι δημοτικές κατασκηνώσεις θα συνεχίσουν να λειτουργούν, αλλά επιπλέον θα ανοίξουμε και κατασκηνώσεις ενηλίκων στα Κουφονήσια όπου κάθε Σου Κου θα κάνουμε διαγωνισμό Miss Wet T-Shirt με επιδότηση από το Δ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης.

Εννοείται ότι η ιστορική ομάδα του Αστέρα Εξαρχείων δικαιούται δικό της γήπεδο και κλειστό ποδηλατοδρόμιο και μάλιστα είμαι ιδιαίτερα ευτυχής διότι κατόπιν ενεργειών μου έχουν προχωρήσει οι σχετικές μελέτες και τώρα περιμένουμε τους εργολάβους να τελειώσουν κάτι άλλες λαμογιές για να αναλάβουν και τις δικές μας.

Σας υπόσχομαι τέλος να αγωνιστώ για μία ανθρώπινη κοινωνία με περισσότερες ευκαιρίες και νέες δουλειές για όλους και κυρίως για τους νέους μας. Φυσικά ο δήμαρχος δεν έχει καμία σχετική αρμοδιότητα, αλλά εγώ επιμένω ότι πρέπει να χτυπήσουμε την ανεργία. Πρώτον γιατί κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει. Και δεύτερον γιατί όταν εκλεγώ θα σας πω ότι ναι μεν εμείς θέλουμε να υλοποιήσουμε τις υποσχέσεις μας, αλλά δυστυχώς η άθλια κεντρική εξουσία δεν μας δίνει τα χρήματα που ζητάμε. ΄Ασε που τελικά μπορεί να δώσει και τίποτε, οπότε τότε πια γίνομαι ήρωας, δεν το συζητάω…


Comments:
Ψηφίζω υπέρ-φθηνά!
 
Εύγε, θα ανταμοιφθείς πλουσιοπάροχα στη βασιλεία των ουρανών. Καλά, δεν πιστεύω να πιστέψατε ότι όντως κατεβαίνω για Δήμαρχος, έτσι;
 
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σε υποστηρίξω γιατί ήδη με έχει διορίσει αντιδήμαρχο ο Μαύρος Γάτος!
 
Καλά, δεν πιστεύω να πιστέψατε ότι όντως κατεβαίνω για Δήμαρχος, έτσι;

Τώρα ξενέρωσα...

Εγώ κατεβαίνω και εύχομαι να με πιστεύετε όλοι. Το έθνος περωάει πάντα πρώτα από την τοπική αυτοδιοιήκηση.

Θα καταργήσομε τις νομαρχίες και θα εκλέγουμε περιφερια΄ρχεαπο τουδε και στο εξής. Επίσης θα κατργήσουμε το κράτος των Αθηνών -θα το κάνουμε πριγκιπάτο σαν την καρολίνα- και θα ορίσουμε τα νέα σύνορα με την αφρική κάπου στη Λάρισα. Ο τύρναβος θα παραμείνει δικός μας γιατί έχουμε ανάγκη τα τσίπουρα.

Πάνω που άρχισα να πιστεύω ότι πίσω από το νικ τζονη μπι γκουντ κρυβόταν ο Νικηταρά ο Μητσοτακοφάγος, εριξες τη διάψευση και με προσγείωσες απότομα στην πεζή Θεσσαλλλονικιωτικη πραγματικότητα.
 
Λοιπόν, αν ήμουν δίμετρη, σίγουρα θα σε ψήφιζα, είναι μια δουλειά που μπορεί να διορίσουν πολλοί δήμαρχοι. Αν όχι σε δημοτικό ραδιόφωνο, σίγουρα σε τοπική τηλεόραση υποστηρικτή σου, στο τοπικό φεστιβάλ, στο σούπερ μάρκετ του αντιδημάρχου κτλ. Επίσης θα έβαζα για διαμερισματικός σύμβουλος μαζί σου, θα μπορούσα να το παίζω "τοπικός παράγοντας" στις δίμετρες.
"Όλους τους σταυρούς μωρό μου, όλους τους σταυρούς..."
 
@αθεόφοβος....Εντάξει βρε, θα τα βρούμε. Κι ο Μπάγιεβιτς έχει συμβόλαιο, αλλά...

@badlydrawnboy....Τί να γίνει, δεν έχουμε γεννηθεί όλοι για τόσο λαμπρή πορεία και πολιτική σταδιοδρομία...Ο Τύρναβος θα έπρεπε να γίνει κάτι σαν το Μονακό, για να μπορούμε να εξυπηρετούμεθα όλοι, δεν νομίζεις;

@καπιταλιστικό κουμμούνι....Casting δίμετρων ψηφοφόρων διαλέγεις εσύ, έτσι; Αυτό είναι μετερίζι του αγώνα...
 
...μήπως κάνετε και σφραγίσματα?
Τόσα πράγματα λετε πως θα φτιάξετε.. ε, κι ένα σφραγισματάκι δε θα σας είναι και τίποτα...
... και η γιαγιά μου χρειάζεται ένα πιεσόμετρο....

Επίσης τη λακούβα Ηπείρου και Αχαρνών μην πάτε να την κλείσετε , την έκλεισαν δυο φίλες μου...
έπεσαν μέσα με τα καροτσάκια της λαϊκής!

Πολύ μου άρεσε και το σύνθημά σας:
Όλοι για έναν κι εμείς για κανέναν!
..αυτό δε φωνάζατε? ή μήπως δεν άκουσα καλά??
 
Ξεχάσατε να κηρύξετε την Αθήνα αποπυρηνικοποιημένη ζώνη. Δηλαδή καλύτερος είναι ο δήμος της Δάφνης;
 
Κρίμα που δεν γράφεις συχνά!
Έχεις απίστευτο χιούμορ!
 
@maika....Εγώ προσωπικά δεν κάνω σφραγίσματα, αλλά έχω κάτι δημοτικούς συμβούλους που πιάνουν πουλιά στον αέρα. Κατά τα άλλα το σύνθημά μας είναι "όλοι για μένα και εμείς για όποιον θέλετε".

@so_far...."Αποπυρηνικοποιημένη ζώνη ;" Τσ, τσ, τσ, τρε μπανάλ... Αυτά γίνονταν στα έιτις, τότε που βλέπαμε ταινίες με τον Σταμάτη Γαρδέλη και την ΄Εφη Πικουλα. Τώρα πάμε για δημοτικά ραδιόφωνα και άλλα ωραία κόλπα.

@debby....Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Προσπαθώ να γράφω πιο συχνά. Θα ήθελα να γράφω πιο συχνά. Αλλά ακόμα δεν βρέθηκε ο σπόνσορας. Οπότε τί να κάνουμε, πρέπει να βγάλουμε και το μεροκάματο με κάποιον τρόπο και τρώμε πολύ χρόνο εκεί πέρα...

@playmobil....Δαγκώστε το κατά βούληση !
 
εμ, γι αυτό δεν πάμε καλά....
Αν οι δημοτικοί σου σύμβουλοι πιάνουν πουλιά στο αέρα θα πει πως δεν έχουν καθόλου οικολογική συνείδηση ....και χαζολογάνε και όλη μέρα κοιτώντας τον ουρανό...

Σφραγίσματα δεν κάνετε,τα πουλιά τα κυνηγάτε,για το πιεσόμετρο της γιαγιάς μου δε βρίσκετε λύση,πάτησα κι ένα φυλλάδιό σας και γλίστρησα... εμ πως να σας ψηφίσω τώρα??
Είμαι σε δύσκολη θέση... καταλαβαίνεις....
Όμως... με 150 ευρουδάκια όλα μέλι γάλα... σε ψηφίζω υπεύθηνα!!!
Σύμφωνοι??
 
Τί να πω;
Με πείσατε!!!
Μετρήστε και τη δική μου ψήφο!!!
 
Ναι μωρέ έχετε δίκιο... εκεί είναι τα φράγκα... show me the money...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Δεν πρόκειται ποτέ να σε ψηφίσω. Είσαι μοναχοφάης. Μόνο δίμετερες; Βάλε κάπου στις διακηρύξεις σου και κανένα χτισμένο μωρό τύπου Μαρτάκη. Άντε, υπάρχουμε κι εμείς.
 
@maika....Ο-αγώ-νας-τώ-ρα-δι-και-ώ-νε-ται. Μάικα, ελπίζω να τιμήσεις το ψηφοδέλτιό μας σε εκλόγιμη θέση.

@sofi-k....O-αγώ-νας-τώ-ρα-δι-και-ώ-νε-ται (δις) !

@so_far....Hasta na pane, που λέει και ο Χοσέ Θαπατέρο (φαντάζομαι...)

@mamani....Ε ναι, εδώ θα τα χαλάσουμε; Για όλους υποσχόμεθα ένα
καλύτερο αύριο !
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?