Παρασκευή, Ιουλίου 14, 2006

 

ΣΤΑΣΙΔΙ - ΣΤΑΣΙΔΙ - ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ !

Ο γίγαντας της πολιτικής σκέψης Κώστας Σκανδαλίδης έσπασε τη σιωπή του και παρουσίασε το πρόγραμμά του για τον Δήμο της Αθήνας, αν και ήταν φανερό ότι ο άνθρωπος δεν είχε ξυπνήσει καλά καλά γιατί ήταν ακόμη μεσημεράκι και ούτε η λουλουδού δεν ξυπνάει τέτοια ώρα, πόσο μάλλον η φίρμα της μαρκίζας. «Λεβεντόπαιδο Κωστή, τρέλανες το μαγαζί» θα είναι το κεντρικό σύνθημα του συνδυασμού μας καθότι το παλαιότερο «Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται» πέθανε, όπως και ο Τζάμπας άλλωστε. Το παρασύνθημα θα είναι «Καθαρή Αθήνα, θάλασσα στην Πρέβεζα». Αν και αφραπέδωτος με την τσίμπλα στο μάτι ο ογκόλιθος Σκανδαλίδης δεσμεύθηκε στην ψύχρα ότι ο ταπεινός πολίτης, ο αθώος ταρίφας, ο φιλότιμος σουβλατζής, ο βιοπαλαιστής εμποροράπτης θα είναι η πρώτη του φροντίδα το πρωί και η τελευταία το βράδυ, άσχετα αν ψιλομπερδεύει το πρωί με το βράδυ και με το άλλο πρωί τριγυρνώντας στα «πολιτιστικά κέντρα», όπως έλεγε και ο κουλτουριάρης Γιαννόπουλος, ο γνωστός θεωρητικός του σοσιαλισμού με ανθρώπινες ζαρτιέρες.

Πρώτη προτεραιότητα του προγράμματος Σκανδαλίδη θα είναι, κατά λέξη, «παιδεία και εργασία για όλους σε μία αξιοβίωτη πόλη, εκπαίδευση και απασχόληση για τον καθένα σε μία κοινωνία αξιοκρατικών επιλογών». Επίσης τζάμπα πάρκινγκ στο Σύνταγμα, δωρεάν ξαπλώστρες τον Αύγουστο και πιο ψαγμένες γκόμενες για όλους τους Αθηναίους. Και φυσικά μεταφορά υπολοίπου χωρίς καμία επιβάρυνση. Επιπλέον στο «πρόγραμμα των εκατό ημερών» ο Σκανδαλίδης ετοιμαζόταν να εξαγγείλει πρωτοβουλία στο Μεσανατολικό και λευτεριά στο δυτικό Τιμόρ, αλλά επειδή την ίδια μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου πήγαινε στη Συρία για συνομιλίες με τον τοπικό Μπαγλαβατζίογλου, προτίμησε να μην τον επισκιάσει και ασχολήθηκε μόνο με τα κοινόχρηστα. Αν ήταν Αβραμόπουλος θα φρόντιζε να υπογράψει και μία συνθήκη ειρήνης με τους Θηβαίους στην καθησιά του, αλλά τελικά προτίμησε να φύγει στην Κω για βουτιές και πλακωτό. Εκεί δεν κινδυνεύει να του φάει την ξαπλώστρα ο μοναχοφαγάς ο Αθανασάκης, ο οποίος ως γνωστόν πιάνει μια ξαπλώστρα στις 5 Αυγούστου με την πετσέτα του μπάνιου και την ξαναφήνει σις 20 Αυγούστου που γυρνάει στην Αθήνα...

Πολίτες και ντερμπεντέρηδες της Αθήνας, η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού μας θα λάβει χώρα ασκαρδαμυκτί στο Εντελαμαγκέν. Κεντρικοί ομιλητές θα είναι πρώτον ο Κώστας Σκανδαλίδης και δεύτερον του Βοτανικού ο μάγκας ο οποίος ναι μεν πέθανε την Κυριακή, αλλά αναστήθηκε τη Δευτέρα για να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ. Κοπιάστε λοιπόν στον ναό του νυχτοκάματου να προσκυνήσετε τα θάματα. Μην πάτε χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη, ελάτε στασίδι-στασίδι με τον Σκανδαλίδη. Υπερήφανο έμβλημα του συνδυασμού μας θα είναι μία πανέμορφη μαργαρίτα. Με λεμόνι.


Comments:
πολυ καλο.ευγε τεκνο μου.
μονο μια απορια λυσε μου σε παρακαλω.μηπως θυμασαι το ονομα του τωρινου δημαρχου?
 
Ωχ, μας έπιασες στα πράσα ! Δεν μπορεί, κάποιος θα δημαρχεύει και σήμερα...Δεδομένου ότι ο Φασούλας θα είναι ο μελλοντικός δήμαρχος του Πειραιά, μήπως ο σημερινός δήμαρχος της Αθήνας λέγεται Σαραβάκος;
΄Η μήπως Γεωργιάδης του Σάββα;
 
Θα σε εγκαλέσω αγαπητέ διότι λησμόνησες να σημειώσεις στην έγκριτη αυτή προσέγγιση σου το δυναμικό που πλαισιώνει τον εν λόγω υποψήφιο. To προσωπικό βρε παιδί μου..
Εγώ προς στιγμήν θεώρησα πως ήταν μέλη καμιάς επιτροπής καλλιστείων.
Κάποτε το πολιτικό σύνθημα ήταν: "ο άνθρωπος πίσω από τα οράματα", τώρα εξελίχτηκε σε "Σκαναδαλιδης: οι κορμάρες πίσω αό το όραμα"..
 
Κορυφαίο και, αν είχα το εξαψήφιο ποσό πρόχειρο, ευχαρίστως να χορηγούσα τέτοια καταπληκτικά κείμενα! Ποιός/πως θα το στείλει στον Σκανδαλίδη; Θα είναι μεγάλο κρίμα να μην το απολαύσει κι ο ίδιος.
 
@suigenerisav....Μέχρι τις εκλογές θα τα πούμε όλα αυτά, προς το παρόν προτείνω να σεβαστούμε "τα μπάνια του λαού".

@artfarted...."Ευχαρίστως να χορηγ...". Μα πού ήσουν τόσον καιρό; Is it a deal?
 
Μα ποιος σοβαρός άνθρωπος ασχολείται ακόμη μ' αυτά τα χυδαία ψηφοθηρικά υποκείμενα;
 
O Σκανδαλίδης μια χαρά τη βγάζει και νωρίς κι αργά και ξύπνιος και ξενύχτης και με τα κορίτσια και χωρίς. Μέχρι και να την παίρνει την παρτίδα τον βλέπω (στο μάζεμα, και με κανένα ασσό-δυο του Νικήτα αλλά μην ξαφνιαστούμε...)

ΕΜΕΙΣ πώς τη βγάζουμε που όχι επιτροπή καλλιστείων ...ούτε καμμιά αδέσποτη υποψήφια δεν μας βρίσκεται να κάνουμε καμμιά βόλτα κατά Πότρο Χέλι τώρα που έπιασαν οι ζέστες; Να μην πούμε για φράγκα γιατί εκεί αρχίζει το μεγάαααααλο ανέκδοτο.
 
Μένω στο "πιο ψαγμένες γκόμενες για όλους τους Αθηναίους" και διαπιστώνω με λύπη μου τις μεγάλες αποστάσεις που μας χωρίζουν τους επαρχιώτες από τους Αθηναίους. Κυρίως μένω στο 'ΠΙΟ" . Ίσως οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να ζητήσουν κάτι ανάλογο όχι από τους υποψηφίους δημάρχους αλλά μόνο από τον Ψωμιάδη χωρίς το "πιο" και χωρίς το "ψαγμένες" -ας απλουστεύουμε τη ζωή-, κι αυτό όχι γιατί το ανθρωπάκι έχει το προφίλ του γκομενιάρη, όπως ο Σκανδαλίδης, κάθε άλλο, αλλά έχει καλή καρδιά και συμπονάει τον συμπολίτη.
 
Αλλάζει ποτέ κάτι στην πολιτική σε οποιοδήποτε κόμμα και δεν το ξέρουμε? Λυπάμα, αλλά είναι όλοι το ίδιο... Ακούγομαι μηδενιστική, αλλά έτσι το βλέπω, όλοι ίδιοι.
 
@basik...Βρε μήπως εισαι ΣΥΝ; Η ΑΡ.ΣΗ; ("Αριστερά Σήμερα" όπως λέμε "USA Today")

@renos84....Αυτό θα ήταν η έκπληξη της χρονιάς, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Για φράγκα τί να σου πω, κι εγώ για σπόνσορα ψάχνω όπως λέει και στο sidebar, οπότε άστο καλύτερα το πονεμένο αυτό θέμα...Καλές βουτιές πάντως...

@mamani...Wait a minute...αν έχουν παράπονο και οι Θεσσαλονικείς με τόσο ωραίες γυναίκες εκεί πάνω τί να πούνε και κάτι άλλοι δηλαδή. Ο Ψωμιάδης είναi υπεράνω κριτικής, λογικής, αισθητικής και διατάξεων ΚΟΚ. ΄Αμα πετάει και τον μεγαλύτερο χαρατετό των Βαλκανίων, αυτό και μόνο τον κάνει cult.

@Alexandra...Βέβαια ισχύει και το ότι άμα δεν το αλλάξουμε εμείς προφανώς δεν θα αλλάξει ποτέ. Πάντως σίγουρα ο τρόπος για να αλλάξει δεν είναι να μπαίνουν σήμερα στους συνδυασμούς και αύριο ποιος ξέρει που διάφοροι ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες, ηθοποιοί και μαϊντανοί.
 
filia apo tin Egina opou o torinos tis dimarxos afou den ekane tipota apo osa ixe taksei , exei araksei sti diki tou ksaplostra kai perimenei na ginoun ta syka!!! Na ksanavgei apoklietai ara as faei kanena syko!! Vrika internet cafe,xoris cafe kai irtha na po ena gia.
Giaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
 
@Maika....Τί ωραία που μας θυμάσαι από την υπέροχη Αίγινα, από τα αγαπημένα μέρη για μίνι-διακοπές και Σαββατοκύριακα. Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές θυμάμαι μεγάλο συνωστισμό υποψηφίων, προφανώς έχει πέραση το πόστο. Ελπίζω να τιμήσεις τα ουζερί του λιμανιού ή, ακόμη καλύτερα, της Πέρδικας και να πιεις ένα καραφάκι και για μας.
 
Εξαιρετική ανάλυση φίλε jbg!
 
..ke karafakia pinw stin Perdika ke ston Argiri gia psarakia ke stin Eginitisa ke Marathona gia vouties!!! ti vouties diladi... se miso metro vathos...exw gemisei karoumbala... (ksereis ti vatheia nera pou exei i Egina...) Afto pou efxaristiemai ine ta therina ta cinema pou eftyxws iparxoun akoma ke ta tria ke fernoun ke wrees tenies!!!
giaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 
Εσύ το ξέρεις ήδη
σταυρό στον Σκανδαλίδη.

Πώς έγινε πολιτικός (sic), ρε παιδί μου, ο Σκανδαλίδης με τέτοιο όνομά; Όταν είχε πρωτοεμφανιστεί, δε θυμάμαι πότε, νόμιζα ότι οι σύντροφοι έκαναν πλάκα. Εφόσον το -ίδης σημαίνει γιος, άρα σκανδαλίδης σημαίνει υιος του Σκανδάλου. Ποιος είναι ο πατέρας του;
 
@sorry_girl....Ευχαριστούμε, κοπιάστε και πάλι στο blog μας...

@maika....Σε βρίσκω σε πολύ καλό δρόμο για το καλοκαίρι, πάντα τέτοια.

@el-bard....Ποιος το θυμάται αυτό να αποδώσει τις ευθύνες εκεί που πρέπει; Μάλλον κανείς. ΄Οσο για το όνομα, πώς το έλεγαν οι γραμματιζούμενοι Λατίνοι; Nomen est omen ή κάπως έτσι;
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?