Πέμπτη, Ιουνίου 08, 2006

 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ

΄Αφαντος παραμένει ο Παλαιοκώστας παρά την από τηλεοράσεως ευγενική πρόσκληση του κ.Πολύδωρα, ο οποίος με διακριτικότητα και χωρίς να θέλει να θίξει κανέναν προσωπικά παρακάλεσε τους δραπέτες να επιστρέψουν στη φυλακή εάν τους είναι εύκολο. Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόταν αυτή η διευκρίνηση για να μη νομίσουν κι εκείνοι ότι η φυλάκιση είναι εθελοντική υπόθεση όπως π.χ. η προστασία της αρκούδας στην Ημαθία. ΄Αλλωστε ο υπουργός επεσήμανε ότι έτσι κι αλλιώς κάποτε θα συλληφθούν οπότε θα ήταν καλύτερα να παραδοθούν μόνοι τους. Δεν είναι τυχαίο ότι την επόμενη μέρα ο Αντέννα ζήτησε από την ΄Ελλη Στάη να φύγει από το δελτίο ειδήσεων αφού έτσι κι αλλιώς θα έφευγε σε δυο-τρία χρόνια. ΄Όπως κι αν έχουν τα πράγματα έχουν περάσει τρεις μέρες από την τηλεοπτική έκκληση του κ.Πολύδωρα και δυστυχώς οι δραπέτες δεν έχουν επιστρέψει στη φυλακή. Αυτό σημαίνει προφανώς ότι δεν βλέπουν τηλεόραση.

Στο μεταξύ η ένορκη διοικητική εξέταση συνεχίζεται στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι φύλακες παραξενεύτηκαν όταν πρωτοεμφανίστηκε ένα ελικόπτερο πάνω απ΄το κεφάλι τους, αλλά δεν είδαν στο πιλοτήριο τίποτε Πακιστανούς (που ως γνωστόν σκοτώνουν την ώρα τους με απαγωγές…) οπότε φυσικά δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι οι μυστηριώδεις επισκέπτες θα τους έπαιρναν τον Παλαιοκώστα μέσα από τα χέρια. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες οι φρουροί απλώς ακολούθησαν τη φιλοσοφία του κ.Πολύδωρα και σκέφτηκαν ότι αφού έτσι κι αλλιώς κάποτε θα γινόταν μια απόδραση στον Κορυδαλλό καλύτερα να γίνει αμέσως για να ξεμπερδεύουμε κιόλας. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι για την πρωτοφανή απόδραση ευθύνεται η εταιρεία κατασκευής των ελικοπτέρων διότι αν έφτιαχνε π.χ. νεροχύτες τότε ο Παλαιοκώστας θα ήταν ακόμη στο κελί του. Πάντως τα στελέχη της Ασφάλειας διέγνωσαν «εισαγωγή εγκληματικότητας» από γειτονικές χώρες και επεσήμαναν ότι το φαινόμενο θα ενταθεί όταν μπει στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση και η Βουλγαρία. Χωρίς δεύτερη σκέψη ο κ.Παπανδρέου ζήτησε την άμεση παραίτηση Βουλγαράκη.

Και τώρα σταματάω να γράφω γιατί έτσι κι αλλιώς θα σταματούσα σε κανένα μισάωρο.


Comments:
Το ότι είμαστε να μας κλαίν και οι ρέγγες είναι γνωστό...
Το αποδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία!
 
Για τρελλά γέλια (διαβάζοντας το κείμενο σου) και για μαύρα δάκρυα (για τον Πόλυ και όχι μόνο!)
 
Κι εγώ εδώ και καιρό σκέφτομαι να έμπαινα λίγο φυλακή να συγκεντρώσω εμπειρίες για να γράφω στο μπλογκ μου, και μετά να ξαναφύγω όταν βαρεθώ βρε αδερφέ!
 
Βασικά, έχω την εντύπωση ότι η γραμμή που εξέφρασε ο Πολύδωρας, είναι γραμμή Καραμανλή, διότι οι υπουργοί, τι να σου κάνουν ;
Ανθρωπάκια του Θεού είναι και όταν βλέπουν ότι ο Πρωθυπουργός αποφεύγει να κυβερνήσει μη τυχόν να ξυπνήσει κανέναν μεσημεριάτικα, ακολουθούν τη γραμμή.
Τώρα που σου γράφω, π.χ. το κέντρο είναι αποκλεισμένο διότι μια ομάδα είναι κλεισμένη στο παλιό κτίριο του Πολυτεχνείου και πετάει πέτρες στους αστυνομικούς.
Οι οποίοι αστυνομικοί κάθονται απέξω, σε απόσταση ασφαλείας, και πίνουν φραπεδιές.
Θα μου πεις τώρα, και τι έκαναν πριν ;
Εντάξει, δίκηο έχεις.
Αλλά, άλλο είναι να σου λέει ο πολιτικός προιστάμενος να coolάρεις και να απολαύσεις το θέαμα της Αθήνας που καίγεται και άλλο να το απολαμβάνεις με δική σου πρωτοβουλία.
Παρεπιμπτώντος θα ήθελα να επισημάνω σε όσους πιστεύουν το αντίθετο ότι τελικά η μαλακία δεν τελειώνει ποτέ. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι, όπως ο Πολύδωρας ας πούμε, οι οποίοι θα ανακαλύπτουν new frontiers στη μαλακία.
georgeS.
 
Αποφάσισα σήμερα να σου πω ότι μια χαρά τα λες, μια και αργά ή γρήγορα θα στό'λεγα...
 
Βρέ δεν βαρεθήκατε να σας ψυχαγωγεί μόνο ο Γιακουμάτος και ο Αντώναρος;
Κάτω τα χέρια από τον Πολύδωρα!
Ποιός άλλος θα έλεγε πρός τους αξιωματικούς τηε ΕΛΑΣ ότι είστε Praetor Urbanus δηλ ο ηγέτης της πόλεως!
 
..η επόμενη απόδραση θα είναι ακόμα πιο απλή...
πάει η μαμά του τάδε και χτυπάει το θυροτηλέφωνο του Κορυδαλλού.....
- ναι? ποιός?
- λέτε παρακαλώ στο Γιωργάκη μου να κατέβει? είμαι η μαμά του...
- αμέσως κυρία μου, Γιωργάκηηηηηηη έλα αγόρι μου , κατέβα , περιμένει η μανούλα.....
 
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
@Debby....Καλώς ηρθες στο blog,είναι αληθεια ότι ως χώρα χρειαζόμαστε λίγο ΖΕΝ...

@Philos....Ωραίο το κείμενο της Τουρκάλας, give us more !

@Θεριό Ανήμερο....Θα ήταν οντως το blog της χρονιάς, αλλά μην το ρισκάρεις. Αφού και έξω έχει φοβερό υλικό για blogging...

@Antonis....αποφάσισα λοιπόν να σου απαντήσω, μια και αργά ή γρήγορα θα γινόταν κι αυτό. Gruss και καλή διασκέδαση στο Μουντιάλ!

@Αθεόφοβος...."΄Ηρθα, είδα, πήγα για φραπέ..." όπως θα έλεγε και ο σοφός Κάτων.

@Maika....και με wake up call αν χρειαστεί. Φοβερό σέρβις.

@Ανώνυμε georgeS....Υπομονή παρακαλώ... Το θέμα των κινητοποιήσεων για την παιδεία θέλει ξεχωριστό σχολιασμό, θα γίνει κι αυτό...
 
Ο ΒΥΡΩΝΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΕΚΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΧΡΕΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ. ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΣΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΞΩ.

"ΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΕΙΕΙΚΗΣ" ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΟΥ ΤΗΛΕ-ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ.

ΓΙΑΥΤΟ....
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ
ΠΟΥ H GRRENPEACE ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΤΑ - ΚΑΡΕΤΑ!!
SAVE POLYDORAS - SAVE THE PLANET !!

Υ.Γ.1
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΟΥΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ MENU (ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΦΟΥΑ ΓΚΡΑ) TOY ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ.

Υ.Γ.2
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΟ blog
ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!! ΕΣΚΑΣΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!
 
ερωτηση :

να κλάψω ή να γελάσω
 
Ρε παιδια, το Μουντιαλ αρχισε ... αφηστε τον Παλαιoκωστα και τον Πολυδωρα και ασχοληθειτε με τα γκολ της Γερμανιας!!! Γκολαρες το πρωτο (απαιχτος o Lahm) και το τεταρτο !!!

βασικα η μπαλα τα εκανε ολα!
καλο μουντιαλικο μηνα!
 
@Λευκόσ Λύκοσ....Επίσης ένα καλό κίνητρο για την επιστροφή στον Κορυδαλλό θα ήταν ο διορισμός στο Δημόσιο, ας μην το ξεχνάμε αυτό...

@ektwras....Feel free....Τί σου βγαίνει πιο αυθορμητα;

@memento....Δεν έχεις άδικο, κάποτε πρέπει να ασχοληθούμε και με το Μουντιάλ. Ωραίο ματς έγινε, ειδικά για πρεμιέρα.
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?