Σάββατο, Μαΐου 06, 2006

 

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ TV100 ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ

΄Ενα έκτακτο ταξίδι με πήγε στη Θεσσαλονίκη που μας έφερε τη Νίκη. Μας έφερε επίσης το TV100 και την αποκαλυπτική εκπομπή «Επί Τόπου», μία τηλεοπτική συζήτηση για όλα τα γνωστά και άγνωστα θέματα, καθώς και για πολλά άλλα, εξίσου σημαντικά. Ο αμείλικτος παρουσιαστής είναι ένας ώριμος κύριος με τριχόπτωση και θυμίζει λυκειάρχη που ανακοινώνει την οριστική ματαίωση της πενταήμερης. Την Πέμπτη η βροχή των τηλεοπτικών αποκαλύψεων άρχισε με δηλώσεις των υπευθήνων για τις σχολικές εξετάσεις, όπου ο αρμόδιος επιθεωρητής μέσης εκπαίδευσης υποστήριξε ότι βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα αλλά επειδή ήταν αξύριστος μαλλον στην πραγματικότητα δεν βρίσκεται σε ετοιμότητα, τουλάχιστον όχι σε απόλυτη. Στη συνέχεια μάθαμε πολλά ονόματα υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές στα Πεύκα και μάλλον θα ψηφίσουμε Κυριακή Τεκτονίδου, γιατί το όνομά της υπόσχεται πολιτικό σεισμό. Μετά ο εκπομπάρχης πέρασε στο "κερίως θέμα" όπως είπε, όπου ο στρατηγός Σπηριούνης μας διηγήθηκε πώς πέρασε στην εξοχή καθώς και το σκοτεινό παρασκήνιο του αγωγού Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη. Δεν αποκάλυψε όμως: Γιατί «ο δήμαρχος που μας αξίζει» θέλει να καλύψει την πλατεία Αριστοτέλους με μαύρο γρανίτη και να την κάνει Μαυσωλείο του Λένιν και του Τερκενλή; Εκλεκτή συνάδελφος σχολίασε επ΄αυτού :

ΨΗΦΙΣΤΕ - ΤΟ ΚΟΜΜΑ - ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ !


Comments:
ρε μπας κι ο "Ατσαλακωτος" ειναι κρυφο κουμμουνιστης ;
ή ακομη χειροτερα, να ειναι μπατζανακης του Χατζη
αλλα να τα χαλασανε στην προικα; (καλα οτι εχω σιγουρα κανει λαθος στον ορισμο της λεξης μπατζανακης δεν υπαρχει ζητημα, απλα να με συγχωρειτε, ποτε δεν καταλαβα τη διαφορα με τον κουνιαδο... πολυ μπλεξιμο!!!!)

nite nite
 
Ωχ, πόσο σας λυπάμαι εσάς τους δημοσιογράφους που πρέπει να ακούτε όλες αυτές τις βλακείες. Δεν ξέρω αν καλύπτεις δημοσιογραφικά το ΠΑΣΟΚ, αλλά αν ναι, τότε θα έχεις την τύχη να απολαμβάνεις από κοντά την αύρα που εκπέμπει το "εκπάγλου καλλονής" τέρας διανόησης και αισθητικής Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Μιλάμε για βαρέα ανθιυγεινά !!!! Αν πάλι καλύπτεις le petit Constantine oh! quelle plaisir !!!! Κάτι τέτοια βλέπω και παρηγοριέμαι και δεν έχω πάρει ακόμα τα βουνά.
Υ.Γ. Αφού αντέχεις ακόμα τον στρατηγό Σπυριούνη, εύγε !
 
H t.v. 100 έχει τα χάλια της, κυρίως, -παρουσιάζει κάποιες εξαιρέσεις. Κι ο δήμαρχος που μας αξίζει κι ο Σπιριούνης, (τη συγκεκριμένη εκπομπή, -την γκαντεμιά μου-, την έχασα) πολλοί και πολλά έχουν τα χάλια τους, αλλά πριν λίγες μέρες, ή το προηγούμενο Σαβ/κο ή μέσα στην εβδομάδα, είδα ένα καλό αφιέρωμα στο έτος Μότσαρτ. Κανένα άλλο κανάλι, κρατικό ή ιδιωτικό, νομίζω, -δεν βλέπω κι όλη τη μέρα όλα τα κανάλια ταυτοχρόνως-, δεν σκέφτηκε να πάει στη Βιέννη να κάνει μια εκπομπούλα, σχετική. Αυτό δεν κάνει την T.V. 100 καλή τηλεόραση, αλλά είναι κάτι και θέλω να αποδώσω τα εύσημα.
Όσο για την Μαριλίζα αγαπητέ so _far, so far δεν έχει δώσει δείγματα ασχήμιας. Εννοώ δεν έχει ασχημονήσει. Το σουλούπι του, so far, δεν το διαλέγει κανείς.
 
Θα ασχημονήσει στο μέλλον, είμαι σίγουρη!
 
Εγώ να καλύπτω ΠΑΣΟΚ; No chance (εννοώ, για το ΠΑΣΟΚ, χε χε χε...) Πάντως η Ξενογιαννακοπούλου όντως δεν έχει ασχημονήσει, αλλά και η θέση της δεν είναι από τις πιο σίγουρες στο κόμμα, έτσι; Μακάρι να μη χρειαστεί να ασχημονήσει για να τη σιγουρέψει... Mamani η αλήθεια να λέγεται, τα κρατικά είχαν κάνει τηλεμαραθώνιο για το έτος Μότσαρτ με απευθείας μεταδόσεις από τη Βιέννη, φυσικά μπράβο και στο TV100 που το έκανε. Πάντως εγώ θυμάμαι αμυδρά και με νοσταλγία το αρχικό TV100, γιατί ήταν από τα πρώτα σε όλη την Ελλάδα που έσπασαν το μονοπώλιο της κρατικής τηλεόρασης με φιλοδοξίες για πλουραλισμό, πολυφωνία, ποιότητα και κέφι στην ενημέρωση κλπ κλπ. Το τί έγινε μετά, είναι ένα άλλο ζήτημα...Τώρα αν ο φτερωτός δήμαρχος είναι κρυπτοκομμουνιστής, δεν το γνωρίζω. Ας περιμένουμε να ολοκληρωθεί πρώτα το νέο Σπίτι του Λαού (κοινώς Δημαρχιακό Μέγαρο) και μετά θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας...
 
Προς Θεσσαλονικείς:

Και δήμαρχος πρώτης και κορυφαίος νομάρχης.

Αδέρφια, ψωνίσατε από σβέρκο...
 
Don't worry, o Σπύρος Βούγιας (θα πρέπει να...) φοράει μπλουζάκι με το σύνθημα "Arrived". Από τους πιο καλοπερασάκηδες στη σημερινή ζωή της Θεσσαλονίκης. Την Εύα Καϊλή δεν την έχω δει ποτέ απο κοντά, η ΄Ελενα Ράπτη είναι όντως κουκλάρα, αλλά ρε παιδιά, παντελόνι κολλητό σαν τη στολή του Μπάτμαν σε συνάντηση Ευρωπαίων ηγετών κάπου δεν πάει, έτσι δεν είναι; Εκτός αν πάει και μας το κρατάνε μυστικό...
 
Jjp: Μάλλον έχεις δίκιο. Ζητώ συγνώμη. Κάτι θυμάμαι τώρα που το λες ή νομίζω πως θυμάμαι η καψερή.
Cyrusgeo: Σίγουρα έχεις δίκιο, αλλά από ποιόν πρέπει να ζητήσω συγνώμη για να μην μας ξανακάψει το δίδυμο;
Deepest blue: Με τη φίλη της ας λέει ότι θέλει η κα. Ράπτη. Τι μας νοιάζει εμάς; Θα μου πεις πρέπει να φροντίζει να μην τα λέει εις επήκοον όλων; Ε, πρέπει. Ας κάνουμε όμως κι εμείς ότι δεν ακούμε. Εδώ κοτζάμ υπ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ δεν άκουσε τον πολιτισμό των ψηφοφόρων του….
 
"Halli-hallo-hallöle" για να χρησιμοποιήσω και εγώ εντωμεταξύ ιστορικά άκρως σημαντικά τσιτάτα της Verona Feldbusch νυν Poth...
Λυπάμαι αλλά δεν γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα αλλά η συνάδελφος φαίνεται να έχει αν μη τι άλλο, χιούμορ και ποιητικές ικανότητες ;-)

Για δες... μέχρι τώρα νόμιζα πως το "αφήστε με να ολοκληρώσω" (lassen Sie mich bitte aussprechen) ήταν πατέντα της εκπομπής "3 nach 9" του NDR... αλλά μάλλον η πατέντα δεν δηλώθηκε για όλες τις χώρες και σε κάθε γλώσσα...

Καλησπέρα από το καλοκαιρινό Düsseldorf :-)
 
Vista πολύ χαίρομαι για την άμεση επίσκεψη και ανταπόκριση ! Σε ευχαριστώ θερμά για τα καλά σου λόγια. Ζηλεύω πολύ το καλοκαιρινό Ντύσσελντορφ και να ξέρεις ότι για κάποια εποχή η σαββατιάτικη βόλτα στην πόλη από Koenigsallee έως Altstadt και το υπέροχο ελληνικό εστιατόριο "Πήγασος" ήταν η αγαπημένη μου βόλτα. Μάλιστα σας απειλώ ότι μπορεί να ξανάρθω το καλοκαίρι. Μερικές παρατηρήσεις ακόμη: Πώς ξέρεις αλήθεια ότι είμαι Η συνάδελφος και όχι Ο συνάδελφος; Δεχόμαστε και χαιρόμαστε για κάθε τσιτάτο της θρυλικής Verona ή ακόμη και του Stephan Raab, αν θέλεις. ΄Οσο για το NDR ομολογώ ότι δεν το έβλεπα ποτέ με εξαίρεση το DAS και τον Weltspiegel, οπότε το "Αφήστε με να ολοκληρώσω" δεν προέρχεται από εκεί. Θα μου πεις, δηλαδή δεν την πήρες από πουθενά την ιδέα; Ασφαλώς την πήρα από κάπου, δύο υπουργούς να ακούσεις σε βραδυνό δελτίο, θα δεις αμέσως από πού την πήρα...Gruss nach Duesseldorf, bitte drink mal ein Altbierchen auf "oloklirono.blogspot" und melde dich wieder! Und viel Erfolg mit deinem Buch !
 
έγραψα η συνάδελφος επειδή διάβασα
"Εκλεκτή συνάδελφος σχολίασε επ΄αυτού :
ΨΗΦΙΣΤΕ - ΤΟ ΚΟΜΜΑ - ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ "

Δεν εννοούσα εσένα λοιπόν.
Όσο για τσιτάτο του Stephan Raab... για κάτσε να σκεφτώ λίγο...
το είχες ακούσει το "HardCora"? (Cora Schumacher είναι η γυναίκα του Ralf Schumacher)
Mehr darüber unter ...
http://www.radarforum.de/forum/lofiversion/index.php/t14607.html
Tschö :-)
 
Για Έλενα Ράπτη και Εύα Καϊλή, κανένα σχόλιο. Δεν ψηφίζουμε κάποιον ή κάποια γιατί είναι όμορφος. Αν και εδώ που τα λέμε η ομορφιά είναι "ψηφοθηρικός κράχτης". Για τη Μαριλίζα λέω απλά ότι πρέπει να διορθωθεί εξωτερικά λίγο. Μην καταντήσει βέβαια σαν τη Μαριέττα Γιαννάκου που οι ενδυματολογικοί της προσανατολισμοί είναι case study, αλλά να μην παραμείνει και σαν την ξαδέρφη που κατέβηκε από το βουνό ύστερα από συζήτηση με τον Άρη Βελουχιώτη. Και τώρα που είπα Άρης, να ένα παράδειγμα: η Αλέκα. Εχει κάτι το punk πάνω της, θέλεις το κούρεμά της, θέλεις το βάψιμό της, πάντως έχει character ( θυμηθείτε πώς ήταν όταν πρωτοεκλέχτηκε γραμματέας και δείτε πώς είναι τώρα ).
Το άλλο κεφάλαιο είναι αυτό που λέγεται Σπύρος Βούγιας. Για να μην μακρυγορώ θα πω ότι είναι εξαιρετικός για να παίξει σε ταινία του Δαλιαννίδη αλλά αν τον βάλεις στα πιο σοβαρά χάθηκες. Ο τύπος πουλάει και τη μάνα του.
 
Πάντως την κόρη του την εξυπηρέτησε επί εποχής, έτσι; Θα μείνει και στην ιστορία για τον προεκλογικό αγώνα που οργάνωσε σε μπαράκι...Η Παπαρήγα πράγματι είναι πολύ κυβερνοπάνκ, την παρακολουθούμε με ενδιαφέρον, αλλά από μακριά για νάμαστε φίλοι... Ευχαριστώ Vista για το site, αναρωτιέμαι μόνο αν η HardCora λέγεται έτσι γι αυτά που λέει ή για κάτι γκομενικά που έπαιζαν πριν "δεσμευθεί" η κοπέλα με τον Σουμάχερ...
 
Όπα, τι έγινε j.j.p., ήρθες στην πατρίδα και δεν ειδοποίησες να σε ετοιμάσω επιτροπή υποδοχής; Τσ τσ, δε θα σε το συχωρήσω ποτέ αυτό!
 
Ωχ, μας πιάσανε. Συγγνώμη παιδιά, ήταν έκτακτο και δεν ετοιμάστηκε επιτροπή υποδοχής, μόνο κάναμε ένα σουαρέ στο γνωστό πολιτιστικό κέντρο "Τηγανιές και Σχάρες". Ελπίζω στην κατανόησή σας και να με αφήσετε να επανορθώσω στο μέλλον...
 
ΕΧΩ ΣΤΕΙΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤV100 ΓΙΑΤΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ, ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟ 1987. ΦΥΣΙΚΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤ3 ΚΑΙ ΤO ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV (ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΑΘΗΝΑ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΟΝΕΙΡΟ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΙΣΧΥΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΕΠΑΡΧΙΟΤΙΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ(ΔΥΣΤΥΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΤΥΧΟΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΕΩΣ ΚΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΚΑ Ή ΤΟ ΑΝΤΕΝΝΑ Ή ΤΟ ALPHA, ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ. ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ(ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗ ΜΟΥ).
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?