Παρασκευή, Μαΐου 26, 2006

 

ΠΟΥΝΤΟΙ, ΠΟΥΝΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ;

Αποθέωση για τους πρωταθλητές Ευρώπης στη μακρινή Μελβούρνη παρά την ήττα από τους Αυστραλούς, η οποία δικαιολογείται γιατί εκείνοι κάνουν πρόβα για το Μουντιάλ της Γερμανίας ενώ εμείς κάνουμε πρόβα για μπύρες στη Μύκονο και δεν τραβάμε κανένα ζόρι να τρέχουμε σαν τα καγκουρό.

Ωστόσο νιώσαμε απογοήτευση για την ήττα που θα έπαιρνε μάλιστα μεγαλύτερες διαστάσεις αν δεν υπήρχε η μεγάλη εμπειρία του Ανατολάκη, ο οποίος δυστυχώς δεν μπορεί να βοηθήσει στις μελλοντικές υποχρεώσεις της εθνικής γιατί σαρανταρίζει σιγά σιγά και κάθε τόσο κάνει διάλειμμα για τσιγάρο. Βέβαια ο ομοσπονδιακός προπονητής είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει νέους παίκτες που όμως δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα γιατί αυτοί οι τρελοαυστραλοί έμπαιναν συνέχεια μπροστά μας μόνο και μόνο για να μη βάλουμε γκολ, μάλλον επίτηδες το έκαναν. Γι αυτό ο Ρεχάγκελ σκέφτεται να ξανακαλέσει στην εθνική τους Ιντζόγλου και Καραφέσκο που είχαν αγωνιστεί στα πρώτα φιλικά με την Αυστραλία το 1969 και είχαν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Μετά το παιχνίδι ο ΄Οτο δήλωσε ότι γνωρίζει πολύ καλά την εθνική Αυστραλίας γιατί αναγκάστηκε να τη δει σε βίντεο ένα βράδυ πούβρεχε και δεν μπορούσε να κλείσει μάτι με τίποτα και ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα που όμως θα φάει εφτά από τη Βραζιλία σε λίγες μέρες. Ο Ολλανδός προπονητής των αντιπάλων παραδέχθηκε ιπποτικά την ανωτερότητά μας στο πλακωτό και δήλωσε ότι ψοφάει για τις προπονητικές συμβουλές του Ρεχάγκελ και για το κινητό του Ρουβά.

Συγκινητικό και φιλεύσπλαχνο ήταν το μήνυμα συμπαράστασης του Αρχιεπισκόπου ο οποίος επισημαίνει ότι η ήττα με 1-0 ήταν θέλημα Θεού για να δοκιμάσει την πίστη μας στον Καραγκούνη και επίσης γιατί οι περισσότεροι οπαδοί της Αυστραλίας είναι ορθόδοξοι χριστιανοί που εκκλησιάζονται τακτικά, γι αυτό άλλωστε η ομάδα τους έχει αφομοιώσει το 4-3-3 και δεν χάνει ποτέ εντός έδρας. Αλλά ο Θεός της Ελλάδας είναι μεγάλος και τρανή απόδειξη είναι ότι το 2004 πήραμε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παρότι ο Ρεχάγκελ είναι αλλόθρησκος. ' Ασε που μπορεί να είναι και κανένας ειδωλολάτρης ευρωλιγούρης, γιατί ξέρουμε ότι κάνει διακοπές στη Μύκονο της Γερμανίας ο ατιμούλικος που ευτυχώς δεν είναι και μαρτυριάρικος.

Οι ΄Ελληνες της Αυστραλίας χειροκρότησαν τους πρωταθλητές Ευρώπης. ΄Αλλωσε είναι γνωστό ότι οι ομογενείς μας ακούνε «Ελλάδα» και κλαίνε και είναι άξιο απορίας ότι αντί να κλαίμε εμείς που ζούμε εδώ πέρα κλαίνε αυτοί που ζούνε στο εξωτερικό. Εντύπωση προκάλεσε ωστόσο η συμπεριφορά των Αυστραλών που έμπαιναν προκλητικά στο γήπεδο με τις οικογένειές τους λες και πήγαιναν στην Εθνική Πινακοθήκη για την αναδρομική έκθεση Εγγονόπουλου. Οι δικοί μας νόμιζαν ότι μας ειρωνεύονται από τη στιγμή που αρνήθηκαν πεισματικά να μας γαμοσταυρίσουν έστω και για το έθιμο οπότε απειλήθηκαν επεισόδια, αλλά τελικά παρενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι και το θέμα θεωρείται λήξαν. Μοναδική στιγμή έντασης στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου ήταν η αντίδραση του Ζαγοράκη σε σκληρό αντιαθλητικό φάουλ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, οπότε ο αρχηγός της εθνικής μας πήγε ζοχαδιασμένος στον έκπληκτο Αυστραλό αμυντικό για να του πει ότι η μάνα του ασκεί το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου, δηλαδή είναι οδηγός.


Comments:
εχω εναν φιλο μου αυστραλο εδω στο England, που ηθελε να παμε σε ενα αυστραλεζικο pub να δουμε τον αγωνα , αλλα δυστυχως λογω της διαφορας της ωρας καταλαβαμε οτι θα ειμαστε στis δουλεις μας... οποτε αναγκαστικα, sportline.gr στο εργαστηριο.
Πλακα ειχε... χαρηκανε οι Αυστραλοι λεει, γιατι νικησαν τους Ευρο-πρωταθλητες!
Αντε και με τη Βραζιλια τωρα για την Εφταρα!
 
Εντάξει, πληρώσανε κάτι παραπάνω οι άνθρωποι αλλά το χαρήκανε. Fair!
 
Είχε μιά φορά τα κέφια του ο Παντοδύναμος και πήραμε το κύπελλο . Μην είμαστε κι'αχάριστοι ! Το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται κι'ο παπάς . Ετσι επιστρέψαμε στην προτέρα κατάσταση ... της μόνιμης ήττας !
Η άνοδος και η κάθοδος της πρωταθλήτριας Ευρώπης ...
Λες να επηρρεάστηκα από τις τσούχτρες ?
Καλημέρα .
 
Είναι αυτό που λένε: να προσέχεις τί εύχεσαι. Εμείς λοιπόν κάποτε ευχηθήκαμε να βγούμε πρωταθλητές Ευρώπης και το θαύμα έγινε. Το τί θα την κάναμε την πρωτιά οι περισσότεροι το ξέραμε, γιατί ξέρουμε και τις αδυναμίες μας σαν Έλληνες. Πράγμα το οποίο και πράξαμε με αξιοθαύαμστη συνέπεια. Και εδώ που τα λέμε καλύτερα έτσι. Φαντάζεστε να βλέπετε σαν διεθνή παράγοντα του ποδοσφαίρου τον Γκαγκάτση; Όχι πείτε μου το φαντάζεστε; Εγώ πάλι - αν και τον βρίκσω αρκετά kinky για την εξέδρα των επισήμων - δεν θα το ήθελα καθόλου
 
jjp said Εντύπωση προκάλεσε ωστόσο η συμπεριφορά των Αυστραλών που έμπαιναν προκλητικά στο γήπεδο με τις οικογένειές τους λες και πήγαιναν στην Εθνική Πινακοθήκη για την αναδρομική έκθεση Εγγονόπουλου


Σα δε ντρέπονται λίγο οι παλιοαδελφές!
 
@ellinida....Οι pop art τσούχτρες είναι πράγματι καταπληκτικές. Αλλά γιατί να σου προκαλούν κατάθλιψη;
@so_far....Αδυναμίες; Ποιες αδυναμίες; Δεν είμαστε οι πιο sexy πρωταθλητές Ευρώπης, πράγμα που άλλωστε μας προκαλεί ανεπιθύμητα επίπεδα τεστοστερόνης όπως αυτά που είχαμε δει παλιά στον Ζαγκόρ; @BadlyDrawnBoy....Μα ναι τέλος πάντων. Σε λίγο θα μιλάμε στη σέντρα με το σιλβουπλέ και το αβεκπλαιζίρ...
 
Ναι μωρέ... το ξέχασα αυτο με την τεστοστερόνη του Ζαγοράκη. Σαφώς από τεστοστερόνη πάμε μια χαρά, στα άλλα μας κόβω μεταξεταστέους...
 
Σίγουρα ο κύριος Πισοχωρινός (aka Ζαγοράκης) έχει άφθονη τεστοστερόνη ώστε να γ@μ@ει τον αντίχριστο κάθε παίκτη που του κάνει φάουλ. Απόλυτα σύμφωνος με τις επιδόσεις του αρχηγού φαίνεται να είναι ο Χριστοδουλίξ, αφού προ διετίας τον υποδέχτηκε με τιμές αγίου φωτός ενώ ύστερα από 100+ αγώνες (εντάξει, είπαμε αργόστροφος αλλά...) δεν τον έχει επιπλήξει.
 
Φαντάζομαι ότι πρόκειται για Πισοβουνίσιο και όχι για Πισοχωρινό. Η υποδοχή ήταν συγκινητική, δεν μπορείς να πεις... Κρίμα όμως που ο μόνος που δεν μίλησε σε εκείνη τη γιορτή ήταν οι παίκτες που πήραν το Πανευρωπαϊκό...
 
johny b.good,

έχεις δίκιο! Μπορεί να είναι και Περαβουναλάκης. Πάντως "βουνό" είναι το gor. Δυστυχώς, "βουνό" έχει γίνει και το goal. Μια πονεμένη ιστορία.
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?