Πέμπτη, Μαΐου 25, 2006

 

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΑΝΔΡΕΟΥ !

Κυβέρνηση συνασπισμού Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ κατά το γερμανικό μοντέλο προτείνει ο κ.Μητσοτάκης και όλοι πέφτουν πάνω του να τον φάνε ξεχνώντας ότι το στομάχι του είναι πολύ πιο γερό από τo δικό τους. Γιατί όμως έγινε αυτή η πρόταση; Είναι γεγονός ότι πολλοί ηλικιωμένοι προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με τα καμώματά τους αλλά αν ο Ψηλός ήθελε απλά και μόνο να τραβήξει την προσοχή μας θα μπορούσε απλώς να σκάσει με ροζ βερμούδα στον Αστέρα ή να χουφτώσει την τροχονόμο στο Σύνταγμα. Πλην όμως επειδή είναι σώφρων ηγέτης δεν κάνει τέτοια πράγματα παρά μόνο καταθέτει ριζοσπαστικές προτάσεις όταν ο Πρωθυπουργός λείπει ή έχει πάει για μπριζόλες, δηλαδή πολύ συχνά.

Σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο συγκατοίκησης οι κ.κ. Καραμανλής και Παπανδρέου θα εναλάσσονται στην πρωθυπουργία ανά εξάμηνο ενώ συντονιστικό ρόλο αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο κ.Τριανταφυλλόπουλος που γνωρίζει όλα τα θέματα, από τις δυσμενείς μεταθέσεις αστυνομικών στη βόρεια Εύβοια μέχρι το λαθρεμπόριο απεμπλουτισμένου ουρανίου από την πρώην ΕΣΣΔ. Στο υπουργείο Εξωτερικών πηγαίνει ο κ.Πάγκαλος για να μπριζώσει τους κλητήρες και να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο με το Ανατολικό Τιμόρ που πέφτει μακριά και το έχουμε στο χέρι, χε χε χε... Το Υπουργείο Οικονομίας το δίνουμε κατευθείαν στις Βρυξέλλες για να γλυτώνουμε τις μετακινήσεις και τα τηλέφωνα, ενώ το Παιδείας και Θρησκευμάτων ανήκει δικαιωματικά στην κ.΄Αννα Βίσση γιατί είναι η απόλυτη θεά.

Το Channel 9 θα εξασφαλίσει μάλιστα αποκλειστική συνέντευξη επί του καναπέως από τη μεγάλη ντίβα και άλλωστε είναι λογικό η Μαντόνα της Ελλάδας να μιλάει μόνο με το CNN της Ελλάδας, αλλά δυστυχώς η συνέντευξη θα αναβληθεί την τελευταία στιγμή γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι του καναλιού έχουν πάθει ορθοστατική υπόταση και δισκοπάθεια και δεν αντέχουν άλλο να κάθονται σκοπιά. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάντια του σοσιαλισμού και την προδοσία στα οράματα της αλλαγής ο λαοπρόβλητος κ.Τσοχατζόπουλος αυτοεξορίζεται αλυσοδεμένος στο Four Seasons του Παρισιού και κάθε μέρα μετά το champagne breakfast μοιράζει στους θαμώνες αυτοσχέδιες προκηρύξεις με φουά γκρα.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι μία κυβέρνηση συνασπισμού έχει άλλη χάρη. Για παράδειγμα τα δύο μεγάλα κόμματα θα καταφέρουν να οργανώσουν επιτέλους κοινή πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία με οδηγό το αγωνιστικό σύνθημα «Σήκω-Αντρέα-Για-Να-Δεις-Εθνάρχης-Είναι-Ο-Καραμανλής» ενώ οι της πρεσβείας θα συμμετέχουν στο τρελό κέφι και θα απαντούν με το σύνθημα «Ο-Αγώνας Τώρα-Δικαιώνεται». Επίσης Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ μπορούν κάλλιστα να συνεργαστούν με τους Πακιστανούς (οι οποίοι ως γνωστόν σκοτώνουν την ώρα τους με κρίκετ και με απαγωγές) για να τους παρακαλέσουν να απαγάγουν την ανεργία και να τη βασανίσουν μέχρι να πεθάνει.

Το πρόβλημα είναι βέβαια ότι θα γίνει μείζων αντιπολίτευση το ΚΚΕ και μας περιμένουν δεκάλεπτες δηλώσεις Παπαρήγα σε εθνικό δίκτυο, αλλά ευτυχώς μέχρι τότε θα έχει φτάσει και ο Ολυμπιακός στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ οπότε θα ξεχαστούμε στην κοσμάρα μας. Κερδισμένος από τη συγκατοίκηση θα είναι και ο πρόεδρος του ΣΥΝ που θα πάρει επιτέλους κανένα ρουχαλάκι στοκ από το Marks & Spencer για να μην πηγαίνει ξεκάλτσωτος στο Προεδρικό Μέγαρο, κρίμα πια το παλικάρι.

Προς το παρόν η κυβέρνηση επιμένει ότι πάγια τακτική της είναι να μη σχολιάζει τις δηλώσεις του κ.Μητσοτάκη γιατί η μέρα έχει μόνο 24 ώρες και τι να πρωτοπρολάβεις… Βέβαια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο αλλά, όπως εξήγησε ο κ.Αντώναρος, εκεί που πήγαινε να συναντήσει τους πολιτικούς συντάκτες βρήκε έναν φίλο του από το γυμνάσιο και θυμήθηκαν τις πλάκες που κάνανε στην καλλιτεχνικού και μετά πλακωθήκανε στις μπύρες και τις γκομενοϊστορίες οπότε πέρασε η ώρα, αλλά επειδή ο χρόνος του μπρίφινγκ είναι πολύτιμος τελικά έκανε το σχόλιο ο κ.Αντώναρος γιατί (κοίτα να δεις σύμπτωση βρε παιδί μου…) είχε πάει το αμάξι για ζυγοστάθμιση στη Φρατζή και ήταν πολύ κοντά. Συγκεκριμένα ο κ.Αντώναρος μας αποκάλυψε ότι δεν έχει τίποτε να πει και δεν μπορεί να μας πει εάν κάποτε θα έχει να μας πει ο,τιδήποτε, αλλά σε κάθε περίπτωση παραπέμπει σε παλαιότερη δήλωση πρώην υπουργού της ΕΡΕ για παρεμφερές θέμα στις 17 Δεκεμβρίου 1958, την οποία ευχαρίστως θα διανείμει δωρεάν στους δημοσιογράφους μαζί με το «Υπόγειο» του Ντοστογιέφσκι και δύο κουπόνια για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο στο Γαλαξίδι.


Comments:
Άμα ξέρει ο Αντώναρος το "Υπόγειο" του Ντοστογιέφσκι, δεσμεύομαι να χουφτώσω εγώ τροχονόμο στην Τσιμισκή.
 
Εμένα πάλι επειδή μου αρέσουν τα σουρεαλιστικά μοντέλα διακυβέρνησης θα με βρείτε απόλυτα σύμφωνη με αυτα που γράφει ο Johny b. Good ( το Μητσοτάκη έχω πάψει να τον ακούω εδώ και χρόνια , πολλές φορές νομίζω ότι δεν τον θυμάμαι κιόλας )... σε μία τέτοια χώρα που θα είχε αποδεδειγμένα το πολιτικό επίπεδο της Λιλιπούπολης και θα επικρατούσε η απόλυτη ευτυχία , ω ναι, θα ήμουν και εγώ επιτέλους ευτυχισμένη και δικαιωμένη σαν πολίτης....
 
Όλα μ' αρέσουν, αλλά κυρίως το πολύξερο ύφος του Αντώναρου όταν δηλώνει ότι δεν ξέρει τι να πει.
 
@sofar........"Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται" λοιπόν με απόλυτη συναίνεση στη Λιλιπούπολη; Ποιος ξέρει, άλλωστε κάποτε ακόμη και η οικουμενική κυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ μας φαινόταν ανέκδοτο, αλλά να που έγινε τελικά...
@Θεριό Ανήμερα, mamani......O Ατνώναρος είναι πραγματικά ένα αίνιγμα της φύσης. Ξέρω ότι είναι ένας άνθρωπος μορφωμένος και διαβασμένος, δεν αποκλείεται να ξέρει ακόμη και το "Υπόγειο" του Ντοστογιέφσκι. Αλλά κάπου τον αδικεί το coolάτο ύφος του όταν κάνει τον Γερμανό...
 
ωστε εσυ την εχεις την "Κραυγη" και την ψαχνει η Ιντερπολ εδω και 1.5 χρονο....!
Δυστυχως εχω καιρο να δω ειδησεις στην ΕΡΤ -ΣΑΤ, οποτε χανω ολο το ζουμι της συζητησης σχετικα με τον κ.Αντωναρο...
τον κ.Μ καλυτερα θα ηταν να τον κλεισουνε μαζι με τους κ.κ. Εβερτ και Παγκαλο σε κανα κλουβι να δουμε ποιος θα αντεξει!!!

η να τους στειλουμε σε κανα Survivor με κανα δυο -τρεις Τουρκους πολιτικους και Στρατιωτικους.... Στα υψη η τηλεθεαση!
nite nite
 
Morning morning, ξεπόρτισα χθες το βράδυ...Κρίμα που δεν παρακολουθείς ΕΡΤ-ΣΑΤ, χάνεις καταπληκτικά ντοκυμανταίρ για τις ψαρόβαρκες της Σαμοθράκης που έχουν γυριστεί το 1970 και φυσικά προβάλλονται μέχρι να ξεβάψουν.
Η ιδέα του reality με πολιτικούς είναι καταπληκτική και θα μπορούσε άνετα να εφαρμοστεί στις δημοτικές εκλογές. Πώς δεν το σκέφτηκε ακόμη κανένας καναλάρχης ή κανένας Ψινάκης;
 
καλημερα

να ενημερωσουμε την Endemol... αυτοι ειναι εχουν τα αποκλειστικα δικαιωματα ολων των ριαλιτι... να παρουμε εμεις την πατεντα !!!
 
@ art police

χρωστάτε στο μεμέντο τα μεμέντο τα ε'υρετρα



-----------------------------------

φτου γαμώτο. είχα σκοπό να τον παραδώσω εγω στη νορβηγική αστυνιμία αλλά με προλαβε ο μεμεντο


μπειτε στο μπλογκ του ροναλντινιο μιλάει για τον αρη!
 
Κρίμα που δεν έχει και κανένα αδερφάκι ο Ροναλντίνιο να τον έπαιρνε δανεικό ο Άρης όπως πάει να βολέψει ο Γιάγια Τουρέ τον αδερφό του...
Αλήθεια τί γίνεται εκείνη η ιστορία με τα εμπορικά δικαιώματα;
 
Αλήθεια τί γίνεται εκείνη η ιστορία με τα εμπορικά δικαιώματα;



καλα παει νομίζω. δες εδώ και τη μετάφραση στο βλογκ του δημου στις Friday, May 26, 2006 4:27:30 PM
 
des edo kalitera http://spaces.msn.com/worldcup-br/?mkt=pt-br
 
τα μοιραζομαστε ρε συ τα ευρετρα!!! Αρκει να παρουμε την αποφαση να τον καταδωσουμε τοv Johny B.good...
αλλα δυστυχως δεν μπορω... τον συμπαθω και τον εχω συνηθισει... τωρα δεν μπορω να κανω χωρις να διαβασω τα κειμενακια του... αφου σκεφτομαι να τον ακολουθησω στην επομενη εφοδο Μουσειου!!!!

που γραφει για τον Ροναλντινιο... ???
γραφει και για μελλοντικες μεταγραφες...;
να 'σαι καλα ρε , καλο σαββατοκυριακο!
 
Ποιός θέλει να με καταδώσει; ΄Ρε παιδιά δεν τον έχω εγώ τον πίνακα, τουλάχιστον έτσι μου είπε ο δικηγόρος μου να λέω άμα με ρωτήσουνε...
 
Τι πάθατε μωρέ με τον Αντώναρο;
Δεν τον λυπάστε καθόλου; Ο άνθρωπος έχει το ύφος του μαθητή που τον σηκώσανε στο μάθημα αδιάβαστο και έχει τον φόβο να μην πεί καμιά μαλακία και τον κυνηγήσει ο καθηγητής του Ρουσόπουλος.
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?