Κυριακή, Μαΐου 21, 2006

 

ΣΚΛΗΡΟ ΣΟΚ ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ !

Γάτος στην επικοινωνία ο κ.Ρουσόπουλος έφυγε τρέχοντας από την απονομή που υποτίθεται ότι θα έκανε στη Γιουροβίζιον γιατί αν έβγαινε φωτογραφία στην αγκαλιά του Φινλανδού Βελζεβούλ δεν θα τον ξεπλένανε όλοι οι ψηφοφόροι της Α΄Αθηνών, άσε που θα τον κυνηγούσαν μια ζωή οι λεζάντες του στυλ «ο ωραίος και το τέρας». Παρά τα προγνωστικά, τους ροκ αρχιερείς από τη Σκανδιναβία ψήφισαν όλοι οι νταλικέρηδες της Βαλτικής και όλοι οι νοσταλγοί των Motorhead εκτός από τον Καρβέλα, γι αυτό προτείνω του χρόνου στο Ελσίνκι να στείλουμε τον Τζίμη Πανούση ντυμένο Παπασούζα.

Σκληρό το σοκ για την αδικία που έγινε στην ΄Αννα Βίσση η οποία αποδεικνύεται από το γεγονός ότι βγήκε έννατη, επομένως αδικήθηκε. Η ίδια είπε ότι αρέσαμε τόσο πολύ που τελικά δεν μας ψήφισαν αλλά πάντως ευχαριστήθηκε που «μας έκανε να αισθανθούμε καλά σαν εμφάνιση» ενώ η γλυκιά ΄Ελενα Παπαρίζου δήλωσε πως «στείλαμε ό,τι πιο τίμιο έχουμε ως ντίβα» οπότε καλύτερα να τραγουδάνε τα κορίτσια παρά να μιλάνε. Πάντως για τον ωραίο της ΕΡΤ αυτό που έχει σημασία είναι ότι «ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, ένα μεγάλο πάρτυ» και άλλωστε σε όλους μας συμβαίνει που και που να ξοδεύουμε για μια κεφάτη βραδιά δώδεκα εκατομμύρια ευρώ, ειδικά όταν δεν είναι δικά μας.

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Ρώσο Dima Bilan με τη χαιτούλα που μάγεψε τις νεράϊδες της Σιβηρίας και μας θύμισε το «Ρόδα, τσόντα και κοπάνα Νο 2». Μάλιστα περιμέναμε την ΄Εφη Πίκουλα να κάνει κοπάνα από το φροντιστήριο για να έρθει να παίξει μία ντίσκο σονάτα, αλλά δυστυχώς την είχε πιάσει απ΄το μαλλί ο μπαμπάς της όταν την ξεμονάχιασε ο Σταμάτης Γαρδέλης στα μπιλιάρδα της Καισαριανής. Φοβερή εμφάνιση σε ρομαντική ατμόσφαιρα γιουγκοσλάβικης ψησταριάς και για την Κροάτισσα Σεβερίνα που δεν ήτανε πορνοστάρ ρε παιδιά η γυναίκα, απλώς ήτανε μικρή και χρειαζότανε τα λεφτά. Χθες πάντως έπαιζε στα δάχτυλα πέντε τσολιάδες με κεντητά γουρνοτσάρουχα γιατί φαίνεται ότι στην Κροατία δεν είναι βαριά η φούστα του τσολιά.

Σε μια στιγμή νομίσαμε ότι κατέβηκε για έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της Eurobank αλλά τελικά ήταν οι Λιθουανοί LT United που φόρεσαν τα γαμπριάτικα για να μας ανακοινώσουν ότι δυστυχώς θα είναι οι νικητές της Γιουροβίζιον για φέτος και πολλοί από μας ήταν τόσο πρόβατα που παρά λίγο να τους βγάλουν πράγματι νικητές. ΄Αλλοι παρασύρθηκαν από την άγρια γοητεία της νταρντάνας Τουρκάλας Sibel Tüzün η οποία φορούσε γόβα σαρανταπέντε νούμερο και μας θύμισε τον βιτσιόζο εισαγγελέα του Αλμοδοβάρ που το πρωί εξιχνιάζει την ανθρωποκτονία της χρονιάς και το βράδυ χορεύει στα κωλάδικα με περούκα. Πάντως θα ψήφιζα ευχαρίστως τους Γερμανούς Texas Lightning γιατί μου θυμίζουν τα χαρούμενα Λούκυ-Λουκ που διάβαζα στο δημοτικό.

Δόξα και τιμή στη ναζιάρα Λατινομολδαβή Ναταλία που τραγουδούσε “I will give you my choco” φορώντας το μπικίνι της. ΄Όταν ξαναέρθει στην Ελλάδα για περιορισμένο αριθμό γυμνών εμφανίσεων στο High Channel θα ακούσουμε και το τραγούδι που της πασάρανε κάτι Ελληνάρες ατζέντηδες λέγοντας ότι πρόκειται για πετυχημένη μετάφραση της παγκόσμιας επιτυχίας “Tengo la camisa negra” που θα ξετρελάνει το ελληνικό κοινό και θα γίνει σουξέ με τίτλο “Thelo na chamiso negra”.

Εννοείται ότι ο Σάκης Ρουβάς θάμπωσε τους Ευρωπαίους και ιδιαίτερα τον metrosexual μαντράχαλο της ολλανδικής τηλεόρασης που πριν από την εκπομπή είχε περάσει από το coffe-shop της γειτονιάς του και είχε γίνει πίτα.


Comments:
Επαναλαμβάνω αυτό που έγραψα και στο προηγούμενο ποστ

Aς με συγχωρέσει ο οικοδεσπότης για της μπουρδες που γράφω, άλλα μου είναι αδύνατον να αντισταθώ στην πρόκληση της ευροβυζιον!


Η ευροβύζιον είναι ένας πολύ σοβαρός θεσμός και οι έλληνες είμαστε λαός που τρελαίνετε για πρωτιές και πανηγύρια. Είμαστε αυτάρεσκοι και μας ενδιαφέρει πολύ η γνώμη των άλλων για εμάς. Για αυτό το λόγο και προβάλουμε προς τα έξω μια εξιδανικευμένη εικόνα του εαυτού μας. Κάτι σχετικό με αυτά που λέω, νομίζω ότι είχε γράψει ο Ροΐδης σχετικα με τους Ο.Α του 1896.


Ο Γιάννης Αγγελάκας, στον Ταχυδρόμο πέρσι με αφορμή τη νίκη της Παπαρίζου, έλεγε πόσο πολύ τον ενοχλούσε το ότι η Ελλάδα έγινε η ηγέτιδα χώρα της τριτοκοσμικής Ευρώπης. Τη eurovision την παίρνουν στα σοβαρά μόνο οι νέες χώρες της ευρώπης, οι οποίες μετά την πτώση του «υπαρκτου» έχουνε προφανώς μια κρίση ταυτότητας. Οι λόγοι που οδηγούν τους Έλληνες να παίρνουν στα σοβαρά την ευροβυζιον, έχουν μάλλον πολιτικό-ρατσιστικό υπόβαθρο και υποδηλώνουν την αμορφωσιά και το κακό καλλιτεχνικό γούστο τους.
Το μόνο που ενδιαφέρει του Ελληνες, λέει, είναι πως θα βγούμε πρώτοι και πως θα πανηγυρίσουμε. Αυτάρεσκα πιστεύουμε ότι στην πραγματικότητα είμαστε ανώτεροι από τους άλλους λαούς, αλλά νομίζουμε… (την ξέρετε τη συνέχεια)

Για τον Έλληνα ισχύει το «πρωτιά να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι»

Τέλος ο Γ.Α λέει το καλύτερο:


“Και σε διαγωνισμό χεσίματος να βγαίναμε πρώτοι, πάλι μέσα στην τρελή χαρά θα ήμασταν”





Μια μέρα θα σας γράψω, πώς φαντάζομαι την υποδοχή της εθνικής χεσίματος στο E.B. Αν με προλάβει κάποιος, θα το χαρώ ιδιαίτερα. Η δική μου φαντασία άλλωστε δεν ξεπερνά την ελληνική πραγματικότητα

5:15 μμ
 
thelo na chamiso negra αααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα!!!!
 
Ο Ολλανδος εφερε το Σακη σε δυσκολη θεση, αλλα ο Σακης του απαντησε με καταπληκτικο τροπο.... (βλ. 6969696969 !!!)

και το ξαναλεω... προσωπικη μου αποψη ειναι οτι μπραβο που τα καταφερε η ΕΡΤ , και μακαρι να ξοδευουν χρηματα για να προβαλλουν την Ελλαδα συχνοτερα...
Αμαν πια, να παψει η νοοτροπια που θελει την Ελλαδα να εξαγει Τζατζικι και Μουσακα, αντε και κανα Σουβλακι...
Μπορουμε περισσοτερα!
 
Συμφωνώ για την αντίδραση του Σάκη. Σκέψου να'ταν και κανένας Ψηνάκης κοντά, τί καντήλια θα του έσερνε του χαρμάνη του Ολλανδού. Για το γενικότερο πατιρντί δεν συμφωνώ ότι έπρεπε να δώσουμε 12 εκ.ευρώ από λεφτά φορολογουμένων όταν μάλιστα (έπρεπε να...) ξέρουμε ότι δεν παίζει δεύτερη συνεχής πρωτιά για να πεις ότι θα το κάνουμε βιομηχανία το μαγαζί...
@ μαριλίνα.....Whassup? Stay with us...
 
@ασχημαζωγραφισμενοαγορι ...
Σωστα τα λες.. Φαντασου ομως οτι οι Φινλανδοι , που οσο νάναι ειναι Σκανδιναβοι, πιο αυστηροι με τους εαυτους τους και παλι το γιορταζουν με την ψυχη τους!!!!
ως ηρωες τους παρουσιαζουν και στο Ελσινκι!!! Φαντασου...

Finnish Craze !!!
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Ασχετοοοο αλλα ... να το δειτε πατηστε το βιντεο να παιξει... τελειο!! Παλιοτερα αυτα τα εβλεπες μονο σε κατι Κορεατικα Κοινοβουλια, αντε και σε κανα Ν.Αμερικανικο... αλλα ποτε στην Ευρωπη!!!!

Και ψηφιζουν μεθαυριο στην Τσεχια....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
 
Πέθανα στα γέλια με το πόστ σου..Η Ελλάδα χρειάζεται να ξεπεράσει το φαινόμενο τσίρκου που λέγεται Eurovision και να προχωρήσει ένα βήμα πιό πέρα..σε κάτι πιό ποιοτικό που θα έχει απήχηση στα νέα παιδιά από τις γονυετής ικεσίες της Αννας. Ελεος!
 
γονυπετείς ικεσίες εννοώ
 
Του χρόνου λέω να στείλουμε τον Ζαφείρη Μελά για γονυπετείς τραγουδοκαταστάσεις στο Ελσίνκι. Θα τα βρει μια χαρά με τους Φινλανδούς, ειδικά μετά την τέταρτη βότκα.
 
Πολύ γέλιο!
Λες να πάει ο Τζιμάκος άμα τον παρακαλέσουμε πολύ;;
 
Πάει και γιουροβύζιον... τέλειωσε. Το καλό είναι ότι έχουμε δευτέρα σήμερις και θα μάθουμε όλες τις απόψεις τις ελληνικής ιντελιγκετσιας για το σαββατιατικο απότελεσμα. Τα κυριακατικα παράθυρα δυστυχώς είναι υποτονικά. Με αγωνία περιμένω να πάρει θεση ο παπατσάκαλος για τους oh lordi (...trouble so hard)! Δεν ξέρω τι είπε στο χθεσινό του κηρυγμα ο αρχιεπισκοπίξ, θέλω να πιστεύω, όμως, ότι την επόμενη Κυριακή θα καταγγείλει τις σκοτεινές δυνάμεις για τη χάλκευση του αποτελέσματος. Είναι δυνατόν η πιο ενάρετη και ορθόδοξη χώρα του κόσμου να δίνει δωδεκάρια στους σατανιστές; σίγουρα κρύβεται η μασωνοσιωνιστική μαφία από πίσω. οι τσιφτετέλληνες στην πραγματικότητα ψήφισαν ορθόδοξες χώρες, το τηλεφωνικό κέντρο, όμως, δε δεχόταν τις ψήφους τους.

Το κακό είναι ότι δε θα ξαναδούμε ποτέ ξανα τη Μουνούνος, η οποια δυστυχώς ήταν κάπως απογοητευτική από τη μέση και κάτω, εν αντιθέση με την ουκρανορθόδοξη τραγουδίστρια.
Χθες τη λυπήθηκα ελαφρώς τη Μουνούνος. Υποχρεώθηκε η καημένη να πάει στο χωριό της, κάπου κοντα στην καλαμάτα για να δηλώσει πόσο περήφανη έιναι για την καταγωγή της. Την τάραξαν στα σταυρωτα φιλια οι χωριαταρεοι. θα πρεπει να έπαθε πολιτισμικό σοκ η καημένη
 
@BadlyDrawnBoy.....Εμείς έχουμε καταγγείλει από προχθές την αήθη συνομωσία του σιωνιστικού παρακράτους, αυτό είναι γεγονός. Αλλά σε παρακαλώ μην αδικείς την Μενούνος, έχει την "ελληνική μου λεβεντιά" από τη μέση και κάτω η κοπέλα. Χρειάζονται και λίγα πιασιματάκια για να ξέρεις που βρίσκεσαι...
@sorry_girl....Ο Τζιμάκος έχει σίγουρη τη νίκη, φαντάσου τον μόνο να ξαπλώνει νωχελικά σε ένα λευκό πιάνο με ουρά, περίπου σαν αυτό που μπαλαμούτιαζε ο Ρώσος προχθές.
 
Η Μενούνος, τι πλίνθος! Κατ' αρχήν πρέπει να τουφεκίσουν τον ενδυματολόγο της και τον κομμωτή..Απίστευτο το χτένισμα της σφουγγαρίστρας..άσε πια τα γαλλικά της..
 
Johny, ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ Μ' ΑΚΟΥΣ; Σοβαρά, προτιμάς τον Μελά από τον Καρά;
 
"Nα το συζητήσουμεεεεεε..." που
....λέει και ο μεγάλος Καράς !

Γιατί ο Μελάς θα έκανε πιο φανταχτερό σώου για Γιουροβίζιον. Ρούχα, κομμώσεις, μαύρισμα, όλα αυτά...
 
είναι συμπαθεστατη και πολυ όμορφη η Μουνούνος, αλλα τα πόδια της μοιάζουν ελαφρώς με του Σαραβάκου

@τεως μη ψάχνεις να βρούμε ποιον θα στείλουμε, διότι αυτοπροτάθηκε ο Γιώργος Μαγκας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε επισης και τον τερυ χρυσό
 
«Ποιος περίμενε ότι στη χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, θα δινόταν το πρώτο βραβείο σ' αυτούς που παρουσιάστηκαν σαν τέρατα, σαν σατανάδες; Είναι αυτό αισθητική; Είναι τέχνη; Αυτό είναι το κριτήριο της εποχής μας; Αυτό το φαινόμενο και μόνο δείχνει ότι οι άνθρωποι αναζητούν κάπου να ακουμπήσουν και να γεμίσουν το κενό της ψυχής τους.

Ομως, η ψυχή του ανθρώπου πρέπει να γεμίζει μόνο με ιδανικά, αρχές και αξίες. Διαφορετικά, είμαστε πολύ φτωχοί. Και αυτό δημιουργεί μέσα μας αίσθημα αβεβαιότητος, με αποτέλεσμα ο κόσμος να αναζητεί κάτι εξωφρενικό για να εκφραστεί».



Μπορείτε να μαντέψετε ποιός κρύβεται πίσω από αυτά τα λόγια;
 
΄Ελα βρε, αυτό είναι εύκολο, φαίνεται από μακριά το παραπονιάρικο το ύφος...
 
Αρχιεπισκοπιξξξξξξξξ ο μεγιστος!
 
Να δω τον Πανούση "να ξαπλώνει νωχελικά σε ένα λευκό πιάνο με ουρά" +τι στο κόσμο!!! Το γέλιο που κάνω+μόνο που το σκέφτομαι είναι απίστευτο!!! (Ερώτηση: με φόρεμα παρεμφερές της Βίσση ή κάτι άλλο, σε σορτσάκι ας πούμε, να φαίνεται+η τρίχα στο πόδι σε συνδυασμό με το μούσι;!;) :))
 
Τσ τσ, δεν είστε άνθρωποι πια, αμέσως να γελοιοποιήστε αυτό το μείζον ζήτημα. Δεν ακούω τίποτα, θα στείλουμε τον Μίκη!
 
@Θεριό ανήμερο, είναι πράγματι φοβερό αυτό που όντως συμβαίνει πολλές φορές, έτσι; Ξεκατινιαζόμαστε τα μάλα, αλλά για ξεκάρφωμα πετάμε κι ένα βραβείο στον Μίκη...
@memento κατά βάθος έχεις μια αγάπη με τον αρχιεπισκοπίξ ή κάνω λάθος;
@georgeV Δεν θα ηταν μία ριζική ανανέωση του θεσμού;
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?