Σάββατο, Μαΐου 20, 2006

 

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ...

Σε λίγες ώρες ξαναγράφουμε την ιστορία του ελληνικού έθνους και συντρίβουμε τον μισαλλόδοξο Φαλμεράγιερ και τον εγκάθετο Κίρο Γκλιγκόροφ. Σε λίγες ώρες θριαμβεύει η γενναία Κυπριωτοπούλα ΄Αννα Βίση με τα χρώματα της Ελλάδας και του Γκωτιέ. Δυστυχώς η γενναία Ελληνοπούλα Ανέτ με τα χρώματα της Κύπρου και του Φουστάνου δεν τα κατάφερε γιατί οι σκοτεινές δυνάμεις του σιωνιστικού παρακράτους έδειξαν το πιο αποκρουστικό πρόσωπό τους αναγκάζοντας τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ να ντύνεται βραδιάτικα και να απευθύνει επερώτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στη Διεθνή Αμνησία. ΄Όμως οι επαναλαμβάνω σκοτεινές δυνάμεις του σιωνιστικού παρακράτους δεν θα τολμήσουν να ακουμπήσουν την ΄Αννα, γιατί αν γίνει αυτό ο Καρβέλας απειλεί ότι θα στηθεί έξω από την πόρτα τους και θα τραγουδάει «Ο σκύλος μου είναι γκέι εντ δις ις οκέι» μέχρι να πρασινίσουν οι αμυγδαλές του και να στερέψουν τα αποθέματα αργού πετρελαίου του OPEC.

Η Σουηδέζα Καρόλα που έχει το θράσος να θέλει να κερδίσει την ΄Αννα μας διαμαρτύρεται για τις αποδοκιμασίες και τα σφυρίγματα που άκουσε στον ημιτελικό. ΄Ισα μωρή Καρόλα που φωνάζεις αντί να λες κι ευχαριστώ που δεν έφαγες αναπτήρα κατακέφαλα και δεν σου είπαμε πώς αγαπάει ο Πειραιάς. (Συγγνώμη για την παρεκτροπή, αλλά παθιάζομαι όταν παρακολουθώ τα πολιτιστικά δρώμενα...) Απογοήτευση και για τη γλυκιά βασίλισσα του Καρναβαλιού από την Ισλανδία που φώναζε σε όλον τον κόσμο «αφήστε με μόνη μου, θέλω να μείνω μόνη μου» αλλά ίσως να έφταιγε και η ηλίαση γιατί στην πατρίδα της η μέγιστη θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 14,7 βαθμούς Κελσίου ντάλα Δεκαπενταύγουστο που σκάει ο τάρανδος. Πάντως οι φιλότιμοι ΄Ελληνες που αγαπούν τους αδύναμους και καταφρονεμένους όλου του κόσμου την παρηγόρησαν και της είπαν ότι θα βάλουν το τραγούδι της στο Μουσείο του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα στην Αίθουσα «Απίστευτα και απίθανα απ΄όλον τον κόσμο» όπου βρίσκεται και η τροπαιοθήκη του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρασκήνιο και στη Γερμανία που δεν έστειλε τελικά στην Αθήνα τη δική μας Βίκυ Λέανδρος. Ο λόγος είναι ότι οι Γερμανοί είναι ξενέρωτοι και ψυχροί άνθρωποι δηλαδή δεν ξέρουν από απευθείας ανάθεση και πακέτα δώδεκα εκατομμυρίων ευρώ, οπότε έκαναν εθνικό διαγωνισμό με televoting στον οποίον η Βίκυ έχασε από τους βλαχομπαρόκ γελαδάρηδες Texas Lightning. Η αλήθεια είναι ότι η δική μας ήταν κούκλα και τραγούδησε και μία υπέροχη μπαλάντα, αλλά φοβάμαι ότι έχει περάσει η εποχή της μπαλάντας και αυτό τα λέει Everything…


Comments:
Έχει περάσει η εποχή... γενικώς... :p
 
Λες να τα μαζεύουμε σιγά σιγά ;
 
Δε μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν, η χώρα, στην οποία μεγαλούργησαν ο Θειός Απόλλωνας, ο -πρώτος ράπερ της ιστορίας- Όμηρος, ο Ρωμανός ο Μελωδός, ο Σκαλκώτας, ο Χατζηδάκις και ο Γιώργος Κινούσης, να εκπροσωπείται στον απόλυτο θεσμό ανάδειξης ταλέντων, που ανοίγει δρόμους για μια παγκόσμια καριέρα, τη eurovision, από μια κυπριοτοπούλα, η χώρα της οποίας δεν έχει καμία μουσική παράδοση πέρα από το ότι εκεί εφευρέθηκε ένα μουσικό όργανο, το οποίο μοιάζει με κλαρίνο, παίζεται με πέντε δάκτυλα και ονομάζεται σεφτοπεντοζαλιά.

Έχετε αναρωτηθεί πόσες θέσεςι εργασίας μας κλέβουν οι Κυπριοι; Πόσα νυχτοκάματα παίρνουν από τους τραγουδιστές μας; Γιατί δε διαμαρτύρεται κανείς για αυτούς και ρίχνουμε όλα τα αναθέματα στους αλβανούς; ε; Μας εκμεταλλεύονται μια ζωή και δεν το παίρνουμε χαμπάρι. Αντί να αναθέσουμε την αποστολή στη βυζαρού την ανέτ, για να δουν και οι ξένοι τα προσόντα μας και να ανεβάσουμε τον τουρισμό μας, στείλαμε την ξένη τη Bρύσση. Η ξενομανία θα μας φάει!

Περιμένω από το memento ανταπόκριση από το bbc για τα σχόλια του terry wogan!

Του χρόνου θα εκπροσωπηθεί, για πρώτη φορά, και το έθνος, στο οποίο έχω την τιμή να είμαι μέλος. Η επιλογή του τραγουδιστή έγινε με την ελληνικής έμπνευσης, επιστημονική μέθοδο της απευθείας ανάθεσης. Δε νομίζουμε ότι υπάρχει κανείς καλύτερος από τον ομοεθνή μας Γιάννη Φλωρινιώτη και το μπαλέτο του για ένα τόσο σοβαρό θεσμό. Είναι σίγουρο ότι για μια ακόμη φορά θα μας κάνει περήφανους ο Γιάννάκης. Στη σκηνή πάνω θα είναι και η λεχώνα Αννούλα.


ΥΓ πληροφοριακά σας αναφέρω ότι σήμερα καλεσμένος στα στούντιο της ΝΕΤ ήταν ο «επίτιμος» aka Κώτσος-Ντίνος Μήτσος-Τάκης. Σεβόμενος το φίλο μου τον τέως jpp δε γράφω το κανονικό του όνομα


Καλή τύχη στο Μπουζουκιστάν εύχομαι!
 
Χθες τελείωσε μια ανάπλαση που έλαβε χώρα στην οικία μου και έχω επιδοθεί στο σπορ πλένωσκουπίζωτοσπίτισυγυρίζωκιόταντελειώνωπάλιξαναρχίζω, (το κόβω να μου πάρει μήνα, τέσπα.) έτσι μου διέφυγε πως απόψε είναι η μεγάλη βραδιά. Johny b good, σε ευχαριστώ που μου το θύμισες.
 
Δώστε ώθηση στη Βίσση να πάει να τους γαμήσει.

κρίμα που αποκλείστηκε η ελληνιδα βυζαρού της κυπρου, διότι ποιος θα ρίχνει βυζοσκάμπιλα στους κακούς τους ξένους, που κάθε χρόνο κάνουν ό,τι μπορουν για να στερήσουν τη ευροβυζιον από το έθνος μας. Φέτος για να μη δώσουμε 12 στην Τσυπρο που αντικειμενικα κάθε χρόνο έχει το καλύτερο τραγούδι, την πετάξανε έξω. Εκανε ερώτηση στην ευρωβουλη ο Καρατζαφέρης για αυτό το θέμα. Ο Τάσσσούλης έμαθα ότι κήρυξε εθνικό πένθος
 
αναρωτιεμαι σε ποιον θα δωσουμε το 12αρι... μαλλον τουρκια βλεπω! @ασχημαζωγραφισμενοαγορι : τα σχολια του κ.Γουογκαν θα τα μεταφερω και στο παρον ποστ!
κανα σχολιο για τα τερατα της Φινλανδιας δεν καναμε... Ολοι οι ελληνες 25-30 που ακουγανε-ακουνε Manowar and Cradle of Filth θα σπευσουν να ψηφισουν ! καλη τυχη στουσ διοργανωτες και στους εθελοντες και στους παρουσιαστες!
Και πρεπει να καταλαβουμε οτι φυσικα ειναι υπεροχο οτι γινεται στην Ελλαδα, προβαλλουμε την Ελλαδα και απο οτι ακουσα στον ημιτελικο, τα σχολια των αγγλων παρουσιαστων ηταν θετικα!!!! σημειωση: δεν ηταν ο Γουογκαν ομως!!!
 
“There's not enough silliness in the world. Eurovision helps to keep it balanced.”
Terry Wogan, BBC.

King Terry (Η επίσκεψη είναι επιβεβλημένη)

On Eurovision night, Terry Wogan is the voice of reason and humour in an often bizarre and tacky euromusic world. His chirpy, oft-ironic commentary makes the evening doubly enjoyable for the UK audience - so to celebrate his excellence in the job, we have compiled a short list of quotes on what Wogan thinks of this year's contest.

Wogan's favourite moment: "Favourite and most memorable was the Eurovision from the Gaiety Theatre in Dublin in 1971 - my first Eurovision. Not more than five hundred people in the audience and only about half the entries that we have these days... Also, Luxembourg at the height of the Black September terrorism when the floor manager addressed the audience just before the programme started and said: 'Please remain seated when applauding, anyone that stands up is likely to be shot'!" (BBC)

On Tatu's chances of winning: They'll probably kiss on stage, but I don't think they'll get votes from the mosre conservative countries. It's not the best song - but they do say the West won the Cold War but lost Eurovision."

On politics and the Eurovision song contest: All the former Warsaw Pact countries don't see it as a song contest, but as a way to show their neighbours how much they love them. The former Yugoslav republic of Macedonia will go 'We give 12 points to our affectionate neighbours, Bosnia Hercegovnia. (Metro)

Wogan's tip for 'most kitsch act' this year: "If you really want Eurovision kitsch, though, you'll be able to go to the pub early. The secdon song, the Austrian entry, is the Germans trying to be funny. It's unbelieveable." (Metro)

Wogan's outside chance: "Poland are my outsiders: they've a peace anthem that will appeal to tree-huggers..." (Metro)

On Eurovision's enduring appeal: "It doesn't have any critisism here any more, people have got tired doing that! The more intelligent critics realise that it's a spectacular piece of pop and an aspect that no other light entertainment show has."
 
@badlydrawnboy......O πρώτος ράπερ της ιστορίας; Τέλειο! Η ιστορία με την Κύπρο είναι σίγουρα δάκτυλος του ξένου παράγοντα λόγω εκλογών στη Μεγαλόνησο. Ο Φλωρινιώτης ασφαλώς θα είναι η τέλεια συμμετοχή και απορώ πώς δεν το σκέφτηκε κανείς από τους υψηλά ιστάμενους. Ευχάριστη και η διαπίστωση ότι είμαι κι εγώ ένας Τέως, λες να κυνηγήσω 3 δις αποζημίωση για τα έξοδά μου;
@memento.....Χαίρομαι που οι καλόγουστοι ΄Αγγλοι έχουν εκτιμήσει την προσπάθειά μας.Δεν έχουμε σχολιάσει ακόμη τους πάντες, όπως το Jurassic Park της Φινλανδίας γιατί πρώτον δεν θέλουμε να μας κυνηγάνε οι Ζωιστές με τις αγιαστούρες στην Ομόνοια και κυρίως γιατί επιφυλασσόμαστε να περάσει πρώτα αυτή η ιστορική μέρα για να τους σχολιάσουμε μια και καλή, χε χε χε...
΄Ενα χειροκρότημα και για mamani που τελείωσε το μαρτύριο που λέγεται ανακαίνιση σπιτιού και αν προσέξατε την τελείωσε πάνω στην ώρα για να παρακολουθήσει Γιουροβίζιον...
 
μεμεντο ειπε "δεν ηταν ο Γουογκαν ομως!!!"


Ο τερρυ είναι εδώ. κατι τον ρωτούσαν οι δηοσιογράφοι αλλα δε πρόλαβα να δω τι ειπε. Το να κερδίσου οι φινλαδοι μεσα στο σεμνοτυφο μπουζουκιστάν είναι σα δίνει η ευρωπη γροθια στο στομαχι του αρχιεπισκοπίξ
 
η Ουκρανεζα εχει πολυ ομορφα ποδια... το ειπε και ο Τερρυ... Φετος, ειπε ειναι η χρονια των ομορφων ποδιων..... !
Περυσι , εiπε, ηταν η χρονια των ομφαλων!!! Αλλα επειδη κερδισε η Ελενα περυσι , με τα ωραια ποδια, καταλαβaivετε! Homage to Elenas' legs!!!
Καλη η Αννουλα... ωραια το ειπε... και το επαιξε και ντιβα! ΜΟΝΗ της στη σκηνη!!! Μπραβο της!
να σκασει η Καρολα!!!
 
O Wogan εχει ξεκαρδιστει στα γελια επειδη η Μενουνος εχει πει τουλαχιστον 35 φορες τη λεξη "AMAZING" !!!

updates to follow!
 
η Ελλαδα μπορει και διδασκει τεχνη ακομη... καταπληκτικη η χορευτικη αναφορα στην Ελληνικη μουσικη και το τραγουδι απο το 5π.Χ μεχρι το σημερα! Μπραβο τους!
 
Amazing legs... oooops...sorry...για το ψιλοπαιδεραστικό τραγούδι του United Kingdom τί έχει να πει ο κ.Wogan; Επίσης μια απορία: το τραγούδι της Κροατίας γράφτηκε για τη Γιουροβίζιον ή για το Μουντιάλ της Γερμανίας;
 
O Wogan εμεινε αναυδος για τον τροπο που ψηφισανε οι χωρες φετος... δεν υπηρσε τοσο εντονο tactical voting... τους τρελανανε ολους οι Φινλaνδοι!!!
 
Ο Τερυ ειπε απλως οτι τα κοριτσια δινουν παντα τo 1000% των δυνατοτητων τους... τωρα για τον Daz (εδω στην αγγλια εχει ενα απορυπαντικο πλυντηριου που λεγεται DAZ...χαχαχα) Sampson τι να πει... παλι καλα που πηρε και καμια 20αρια ποντους, ειπε βασικα στο τελος!
 
Το σύνθημα της βραδιάς: "Δώστε μου πίσω τα 12 εκ. ευρώ" ! Απίστευτη νίκη των Φινλανδών μέσα στο Μπουζουκιστάν, πράγματι... Τζάμπα κουβάλησε η ΕΡΤ τόσους υπουργούς για το PR της νίκης με την ΄Αννα Βίσση...Πάντως τα τουριστικά βιντεο-κλιπάκια ήταν ωραία. Ελπίζω προσεχώς να σχολιάσουμε αναλυτικά την αξέχαστη βραδιά.
Ωραίο το βρετανικό σχόλιο που κρύβει τόσο βρετανικό φλέγμα μέσα σε τόσες λίγες λέξεις: "To 100% των δυνατοτήτων τους..."
 
Rock Alleluia:P
 
μηπως ξερει κανεις γιατι δεν ηταν ο Ρουσοπουλος εκει;;; ή αν ηταν , γιατι δεν πηγε παραδωσει το βραβειο της Ελλαδας στον Lordi ;;;
υπο τον φοβο του αρχιεπισκοπιξ μηπως ?
Επειδη ο Σακης ανακοινωσε οτι ο Ρουσοπουλος θα παρεδιδε το βραβειο αλλα εγω προσωπικα δεν τον ειδα... Αλλα θα μου πειτε εσυ εισαι στην Αγγλια, τι ξερεις απο τα εσωτερικα μας!
 
Επιτρέψτε μου να εκφράσω τη δυσαρέσκεια μου...δε δείξανε πολύ Παπαρίζου φέτος και δε μπορώ να κλέισω μάτι τώρα!
Κάνεις δεν μπορεί να την αντιγράψει..τι Ουκρανίες μου λέτε..

Δε σχολιάζω την Αννούλα..κατάφερε να μας κρατήσει στην 10!!Λίγο το έχετε αυτο;

..παρεπιμπτόντως..Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!:)
 
Καλημέρα .
Τι απολαυστική γραφή !
Να'σαι καλά μ'έκανες και χαμογέλασα .
 
Πιστεύω ότι αν ντύναμε τη Βίσση δεινόσαυρο και είχαμε σκηνές από Jurassic Park παίρναμε θλεση στην 5άδα... Αχ, γιατί δεν το σκέφτηκε αυτό κύριος Κούλης;
Υ.Γ. Δεν εξηγώ ποιός είναι ο κύριος Κούλης, όσοι διαβάζουν την Πετρούτσου στην "Ε" καταλαβαίνουν.....
 
Το σφάλμα είναι ότι η Βίσση βγήκε μόνη της στη σκηνή.Εάν έβγαινε με τον Καρβέλα θα μπορούσαμε να κτυπήσουμε την Φινλανδία!
 
Σε λίγο αναλυτικός σχολιασμός της μαγικής βραδιάς. Προς το παρόν να πω μόνο ότι ο Καρβέλας δεν στάθηκε συο ύψος των περιστάσεων, περίμενα να ανέβει στη σκηνή και να πλακώσει στα μπουκέτα τον Φινλανδό Βελζεβούλ.
@Γελαστό Πρόβατο...Bλέπεις ότι η Παπαρίζου έκανε σχολή γιατί γέμισε η Γιουροβίζιον δίμετρες με πόδι ένα εικοσιπέντε, πλην όμως "η δικιά μας είναι πολύ καλύτερη" που λέει και το ανέκδοτο.
@Memento...μάλλον σε λόγους επικοινωνιακής πολιτικής οφείλεται η κοπάνα του κ.Ρουσόπουλου
@ so_far kai αθεόφοβο...εμείς νομίζαμε ότι οι κουτόφραγκοι θα έβλεπαν την απόλυτη θεά μόνη της στη σκηνή και θα παθαίνανε την πλάκα τους. Λάθος τα υπολογίσαμε. Οι κουτόφραγκοι Φινλανδοί γέμιζαν τον χώρο, αφού είχαν πέντε νοματαίους με μάσκες τέρατος στη σκηνή και έναν στην πρώτη σειρά...α, όχι λάθος, ήταν η Φάνη Πάλλη Πετραλιά...
@ellhnida σ'ευχαριστώ για τα σχόλια, αυτό θα προσπαθούμε να κάνουμε σε αυτό το ταπεινό blogάκι, να χαμογελάμε λιγάκι μέρες (και μήνες, και χρόνια...) που είναι...
@sophie_jamaica...νάτη η ψηφοφόρος των Φινλανδών ροκ ιερέων. Δεν λέει πολλά, αλλά ψηφίζει με αποφασιστικότητα και δίνει το αγωνιστικό παρόν !
 
Aς με συγχωρέσει ο οικοδεσπότης για της μπουρδες που γράφω, άλλα μου είναι αδύνατον να αντισταθώ στην πρόκληση της ευροβυζιον!


Η ευροβύζιον είναι ένας πολύ σοβαρός θεσμός και οι έλληνες είμαστε λαός που τρελαίνετε για πρωτιές και πανηγύρια. Είμαστε αυτάρεσκοι και μας ενδιαφέρει πολύ η γνώμη των άλλων για εμάς. Για αυτό το λόγο και προβάλουμε προς τα έξω μια εξιδανικευμένη εικόνα του εαυτού μας. Κάτι σχετικό με αυτά που λέω, νομίζω ότι είχε γράψει ο Ροΐδης σχετικα με τους Ο.Α του 1896.


Ο Γιάννης Αγγελάκας, στον Ταχυδρόμο πέρσι με αφορμή τη νίκη της Παπαρίζου, έλεγε πόσο πολύ τον ενοχλούσε το ότι η Ελλάδα έγινε η ηγέτιδα χώρα της τριτοκοσμικής Ευρώπης. Τη eurovision την παίρνουν στα σοβαρά μόνο οι νέες χώρες της ευρώπης, οι οποίες μετά την πτώση του «υπαρκτου» έχουνε προφανώς μια κρίση ταυτότητας. Οι λόγοι που οδηγούν τους Έλληνες να παίρνουν στα σοβαρά την ευροβυζιον, έχουν μάλλον πολιτικό-ρατσιστικό υπόβαθρο και υποδηλώνουν την αμορφωσιά και το κακό καλλιτεχνικό γούστο τους.
Το μόνο που ενδιαφέρει του Ελληνες, λέει, είναι πως θα βγούμε πρώτοι και πως θα πανηγυρίσουμε. Αυτάρεσκα πιστεύουμε ότι στην πραγματικότητα είμαστε ανώτεροι από τους άλλους λαούς, αλλά νομίζουμε… (την ξέρετε τη συνέχεια)

Για τον Έλληνα ισχύει το «πρωτιά να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι»

Τέλος ο Γ.Α λέει το καλύτερο:


“Και σε διαγωνισμό χεσίματος να βγαίναμε πρώτοι, πάλι μέσα στην τρελή χαρά θα ήμασταν”





Μια μέρα θα σας γράψω, πώς φαντάζομαι την υποδοχή της εθνικής χεσίματος στο E.B. Αν με προλάβει κάποιος, θα το χαρώ ιδιαίτερα. Η δική μου φαντασία άλλωστε δεν ξεπερνά την ελληνική πραγματικότητα
 
κριμα που εισαστε ολοι μακρια... κι εγω εδω μονος... κι εχω βαλει στο φουρνο μοσχαρακι με πατατες και κολοκυθακια, εφτιαξα και μια τυροκαυτερη, θα βρασω και μερικα σπαραγγια για σαλατα, αγορασα κι ενα Beaujolais επειδη τους τελειωσε το Τσανταλη Cabernet Sauvignion βιολογικης καλλιεργειας ...

Anyway, κοπιαστε εστω και εικονικα!

καλησπερα
 
memento said "κι εχω βαλει στο φουρνο μοσχαρακι"


νόμιζα ότι οι αγγλοι δε τρωνε μοσχαράκι, επειδη δεν τους αρεσει να σκοτώνουν baby animals- προτιμουν το beef
 
μου το φερανε απο Eλλαδα το Πασχα ...ντοπιο!

πινω και το δευτερο ποτηρακι κρασι , και ειμαι μια χαρα!
 
@BadlyDrawnBoy, σωστή η προσέγγιση του Γ.Αγγέλακα για το "πρωτιά νάναι κι ό,τι νάναι". Κείμενα του Ροίδη για την Αθήνα των Ολυμπιακών του 1896 έχουν επανεκδοθεί τελευταία (για την ακρίβεια πριν από τους Ολυμπιακους του 2004) και είναι πράγματι απολαυστικά!
@Memento, Cheers και Καλή ΄Ορεξη. Αλήθεια, πάνε καλά τα ελληνικά κρασιά στην Αγγλία;
 
Oπως εγραψα και στο βλογ του κ.Μιχαηλιδη, σε προηγοuμενο ποστακι, δυστυχως τα μονα κρασια που βρισκω εδω ειναι Ρετσινα Kουρτακη (πανακριβη για την ποιοτητα της...), Μαυροδαφνη Πατρων (ειπαμε ποιοτητα...) και το Τσανταλη που ανεφερα νωριτερα...!

παλιοτερα οταν ημουν στο Leeds ειχα βρει και Ξινομαυρο και Μοσχοφιλερο Μπουταρη αλλα μαλλον τα κοψανε... και μου λειπουν!

απο Ουζα εχω βρει Τσανταλη και ενα παρακμιακο στο Lidl της γειτονιας ...
τα παντα εξαρτωνται απο την διαφημηση και την προwθηση, που δυστυχως ειναι μηδενικη στην προκειμενη περιπτωση!
που θα παει, θα ξυπνησουμε !
 
To θυμάμαι το βλογ του κ.Μιχαηλίδη με το σχόλιο για τα κρασιά, πράγματι είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο και θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά εμείς οι ΄Ελληνες αλλά...φοβάμαι ότι είναι πολύ αργά πλέον, έτσι όπως έχει κατακλυστεί πλέον η αγγλική αγορά με φτηνά και κάποτε καλά κρασιά από Αυστραλία, Νότια Αφρική, Νέα Ζηλανδία, Αργεντινή κ.α. Θυμάμαι μια φορά που μπήκα σto σούπερ-μάρκετ του Μ&S και τρόμαξα από την ποικιλία που είδα. Μέχρι τότε δεν ήξερα καν ότι αυτές οι χώρες βγάζουν κρασί...
 
indeed ...

I am off to the lab,
C ya later
 
Johny be good και μη μου ξανακάνεις τέτοια δουλειά κουρασμένη γυναίκα. Τι είναι οι ζωιστές; Το ψάχνω στο γουγλ και -αν είναι δυνατόν- με παραπέμπει με μία μόνο παραπομπή σε ποστ του ΝΔ ο οποίος είναι ο Νίκος Δήμου και όχι η Νέα Δημoκρατία που άλλαξε φύλλο, εεε, άρθρο, και η λέξη βρίσκεται σε κάποιο από τα 193 σχόλια και δεν θα μπορέσω... και μου είπε και ένας από τους συγκατοίκους μου ότι 193 είναι λίγα για τον νουδου. Παίρνω το θάρρος και σε ρωτώ στα ίσια: ο ζωϊστής είναι ότι και ο animalist;
 
Κατά την άναρχη γραφή μου ο Ζωϊστής είναι ο οπαδός της παραθρησκευτικής οργανώσεως "Ζωή" που έχει βγάλει πολλά μπουμπούκια, είναι σαφώς πιο heavy metal από τους απλούς χριστιανούς και μοιράζουν τα τετράδια της οργάνωσης σε ανυπεράσπιστους επιβάτες στη στάση του λεωφορείου. Τώρα αν και οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται έτσι δεν το γνωρίζω.
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?