Παρασκευή, Μαΐου 12, 2006

 

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΟΥ !

Συναγερμός στους καναλάρχες που βλέπουν πρωτοφανή έλλειψη καλεσμένων για δημόσιο ξεφτίλισμα σε πρωϊνάδικα και μεσημεριανάδικα. Ο λόγος είναι ότι έχουμε ήδη ξεκατινιαστεί όλοι και δεν περισσεύει κανείς για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα οι υπεύθυνοι έχουν διαμορφώσει συγκεκριμένα προφίλ περιζήτητων καλεσμένων. Ζητούνται λοιπόν επειγόντως για να πουν το δράμα τους στην τηλεόραση οι εξής χαρακτήρες:

1. Χρηματιστής με ορμονικές διαταραχές που έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου με επιπλοκές στη στυτική λειτουργία και μετά έγινε λεσβία για να ζήσει το παιδί του από δεύτερο γάμο.

2. Νεαρή σύζυγος κρατικοδίαιτου προμηθευτή που εκδικείται την ερωτική αδιαφορία του άντρα της με κάρφωμα στην εφορία μετά από γρήγορο σεξ με Αλβανό φρεζαδόρο στο πίσω κάθισμα υπηρεσιακής λιμουζίνας χωρίς πινακίδες.

3. Θρησκευόμενη χήρα με μανιοκατάθλιψη που υποστηρίζει ότι είδε τον Χριστό στο ασανσέρ αλλά μετά τον έχασε γιατί μπήκε μέσα ο μικροβιολόγος που μένει στον πρώτο με σκοπό να την παρενοχλήσει σεξουαλικά, πλην όμως τελικά δεν κράτησε την υπόσχεσή του.

4. Γηραιός πολιτευτής που απέτυχε να εκλεγεί ευρωβουλευτής με το ΚΟΔΗΣΟ και μετά από σύντομη θητεία στο αριστερό ρεύμα του ΔΗΚΚΙ γράφει βιβλίο για την ανακύκλωση χαρτομάζας στη Β΄Αθηνών ενώ κατεβαίνει ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Κρύας Βρύσης.

5. Αδικημένη στο Fame Story πρώην Μις Αργολίδα που καταδιώκεται από το αμαρτωλό παρασκήνιο των καλλιστείων και βγάζει μεροκάματο του τρόμου με λαθραία τσιγάρα και κατ΄οίκον διανομή της εθνικοφρόνου εγκυκλοπαιδείας «Ελλήνων ΄Εγερσις».

6. Πληθωρική κοσμικογράφος με υπογλυκαιμία, πρώην ξανθιά κόρη στρατηγού που έχασε την εύνοια του μεγαλοεργολάβου εργοδότη της μετά από θυελλώδη έρωτα σε κρουαζερόπλοιο με σημαία ευκαιρίας και σήμερα βγάζει στο σφυρί οικογενειακά τιμαλφή για να πληρώσει την ΕΥΔΑΠ.

7. Νεόπλουτος σχεδιαστής επίπλων κουζίνας με διεθνή καριέρα εξαρτημένος από το ουίσκυ και τα περιοδικά του Κωστόπουλου, που έχασε δώδεκα αγροτεμάχια από αιμοβόρους καταπατητές στην ορεινή Κορινθία και πουλάει μεταχειρισμένες συσκευές οζονοθεραπείας στο Κανάλι 10 για να επιβιώσει.

8. Κομψευόμενος PR-manager και ιδρυτής του Κέντρου Χειρομαντείας με μεταβολικό σύνδρομο που πέφτει θύμα τοκογλύφων και ευκαιριακών εραστών για να βρει παρηγοριά στα γεράνια του σε περβάζι ημιυπόγειας γκαρσονιέρας στην Κυψέλη με αδήλωτο ημιυπαίθριο.

9. Παρουσιάστρια πρωϊνάδικου με αποτυχημένο λίφτινγκ και άκρες στη διαφήμιση που εμπλέκεται σε παράνομο διεθνές κύκλωμα εισαγωγής αυτοκινήτων πολυτελείας για τα λαμόγια του Χρηματιστηρίου με την κάλυψη επίορκων δικαστών και σπαταλάει μίζες δισεκατομμυρίων σε μεταχειρισμένα έπιπλα μπαμπού και ανάλυση τσιγγάνικης τράπουλας.

10. Φυγόδικος λιποτάκτης Κούρδος κομμουνιστής, ειρηνιστής και ακτιβιστής για τα δικαιώματα των gay, που τον συνέλαβαν Τούρκοι παρακρατικοί την ώρα που έβαζε φωτιά σε τζαμί.

Αν έχετε φίλους και γνωστούς που εκπληρώνουν τα παραπάνω κριτήρια, τότε πρώτον καλά ξεμπερδέματα και δεύτερον επικοινωνήστε αμέσως με τον υπεύθυνο εκπομπών σε οποιοδήποτε μεγάλο κανάλι. ΄Όχι μόνο θα τους καλέσει στο στούντιο για δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας, αλλά για να μην ταλαιπωρούνται θα τους φωνάξει και ταξί που φυσικά θα πληρώσουν οι ίδιοι…


Comments:
ΖΗΤΩ
 
Θα σας έχουμε στα υπόψην
 
Γιούρια ! Βαράτε ούλοι !
 
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ελλήνική τηλεόραση είναι από τις χειρο΄τερες του δυτικού κόσμου. παρόλα αυτά, ακόμη και τα πιο ηλίθια τηλεοπτικά προιόντα της ελλάδας δε μπορούν να ανταγωνιστούν σε φαντασία,δημιουργικότητα και τόλμη την trash tv των προηγμένων χωρών.

Κατά τη γνώμη μου, η σπουδαιότερη τηλεοπτική εκπομπή του πλανήτη είναι αυτή του jerry springer(πρωην δημαρχου του σικάγο). Μια και μόνο έκπομπη είναι ικανή συμπυκνώσει όλα τα ευτράπελα και κακως κειμενα της ελληνικης ιδιωτικής τηλεορασης των τελευταίων 15 ετών. Είναι σα να λέμε΄ότι είμαστε τόσο άχρηστοι, ωστε δε μπορούμε να είμαστε πρώτοι, ουτε στα χειρότερα πράγματα.

ο J.J.P. said... 1. Χρηματιστής με ορμονικές διαταραχές που έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου με επιπλοκές στη στυτική λειτουργία και μετά έγινε λεσβία για να ζήσει το παιδί του από δεύτερο γάμο.


Αυτό έγινε πράγματι στην εκπομπή του εν λόγω κυρίου, μόνο που ο πρωταγωνιστής δεν ήταν χρηματιστής αλλά ένας θηριώδης, μουστακαλής μπάτσος επι πολλά χρόνια παντρεμένος με παιδιά. Πάντα ήθελά να γίνει να αλλάξει φύλλο και όποτε έλειπε η οικογένεια από το σπίτι, έβρισκε την ευκαιρία να φοράει γυναικέια ρούχα και να κοιτάζεται στον καθρέφτη.

Μια μέρα τα λατάφερε λοιπόν. Πήρε διαζύγιο και έκανε την πολυπόθητη εγχείρηση. Έπειτα εμφανίστηκε στην εκπομπή για να διηγηθεί τις εμπειρίες του καινα τονώσει το ηθικό όσων αντιμετώπιζαν τα ίδια προβλήματα με αυτόν. Δήλωνε πόσο ευτυχισμένος ήταν με την νέα του ζωη πόσο πολύ του συμπαραστάθηκε στο προβλημα του το νέο του ταίρι που από στιγμή σε στιγ΄μη θα έκανε την εμφάνιση του στο στούντιο. Όπως καταλάβατε το νέο του ταίρι δεν ήταν κανας στηβ αλλά η Μαρία. Επειτα εμφανίστηκε και η πρωην γυναίκα του και έγινε ο χαμός (δεν έπεσε όμως πολυ ξυλο όπως συμβαίνει σε άλλες περιπτώσεις)!


Το εύλογο ερώτημα είναi: γιατί ένας άντρας θα έπρεπε να υποβληθει σε μια τόσο χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία, όπως είναι η αλλάγη φύλλου, για να τα φτιάξει με μια γυναίκα;
 
Πάντα ήθελά να γίνει...

διορθωση: πάντα ήθελε να ...



το "ηθελεα να" γράφτηκε κατα λάθος. μην κάνετε πονηρες σκεψεις τύπου , "γλώσσα λανθανουσα...".
 
Αχ, πού είναι η Μιχαλονάκου να τα παρουσιάσει όλα αυτά μαζί, με την Πέπη και τον υπέροχο φαλακρό εισαγγελέα...
 
Stg, ευχαριιστώ για την επίσκεψη, το blog είναι πάντα φιλόξενο και για σένα.
Cyrusgeo, ποτέ δεν είναι αργά για ένα τόσο φιλοσοφημένο concept, απλά τώρα έχει επικρατήσει μία σοβαροφάνεια παραπάνω εν αναμονή των αδειών πανελλαδικής εμβέλειας.
BadlyDrawnBoy, welcome back ! Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε τόσο καλόγουστες εκπομπές, πολύ ωραίο το παράδειγμα στο J.S.Show. Αναρωτιέμαι κι εγώ τί νόημα έχει τόση μανούβρα σε μία τέτοια περίπτωση, απλά χάνεις χρόνο και χρήμα. Αλλά όπως έλεγε και ο παππούς μου, νάναι καλά εκεί που είναι ο άνθρωπος, "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα..."
 
Κύριε, κύριε έχω το 3 όχι σε χήρα αλλά σε οικογένεια. Πράγματι είναι μία οικογένεια (με αυτά τα χαρακτηριστικά } συμμαθητή του γιού μου. Περιμένουν την έλευση του Χριστού, απορρίπτουν τα πάντα ως σατανιστικά αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο το ζευγάρι ( μπαμπάς - μαμά ) πήγε πέρυσι διακοπές στη Μύκονο αφήνοντας τα παιδιά σε κατασκήνωση της εκκλησίας. Να σας συστήσω τα τεμάχια αν θέλετε. Η κυρία Λουκά μπροστά τους απλά .... ταραμάς
 
Μισό μετράω...
 
μόλις σε βρήκα...


κάτι ξέρει η πάνια που τους μαζεύει όλους αυτούς σητν εκπομπή της.

(ποιός δε σ α΄φηνει να ολοκληρώσεις καμάρι μου;)
 
@so_far: ενδιαφέρουσα οικογενειακή ιστορία. Φαντάζομαι ότι και το blog θα είναι ένα αισχρό σατανιστικό κόλπο. Μήπως όμως χρησιμεύει για ξεκάρφωμα η προσμονή του Μεσσία κλπ κλπ;
@nemertes: μετρήστε όσο θέλετε. ΄Οπως έλεγε και ο φοβερός Μαίνας "Time there is. Money there is not..."
@Marilina: Ποιος δε μ΄αφήνει να ολοκληρώσω; Πολύς κόσμος! Σιγά σιγά θα αναφερθούμε σε όλους. Welcome to the club !
 
η χηρα στο 3. οταν ηταν νεα πρεπει να ηταν "λωλοπαρθενα"

η κυρια στο 5. μηπως εχει την εγκυκλοπαιδεια και σε CD ; θα βοηθουσε ...


και καλο σαββατοκυριακο
 
Καλά τα γράφεις αλλά δεν αλλάζει τίποτα.Και που είσαι ακόμα...
 
@memento η χήρα ήτο μία ατυχής ιστορία, όπως και να το κάνουμε... Τώρα για τα CD φαντάζομαι ότι μία τέτοια εγκυκλοπαίδεια δεν μπορεί να κυκλοφορεί σε ένα ασήμαντο CD, της ταιριάζει λαμπρή, δερματόδετη έκδοση όπως τη διαφημίζει το TeleCity...
@Elpida καλώς ήλθες στους bloggers. Το "πού είσαι ακόμα..." το έχω σκεφτεί κι εγώ είναι η αλήθεια, γι αυτό ελπίζω ότι θα υπάρχει και άφθονο υλικό ώστε να γράφουμε και να σατυρίζουμε κατά βούλησιν...
 
Ψάξε ψάξε σε βρήκα. Ξέρεις είναι πολύ δύσκολο για μένα. Πατάω κουμπιά και όπου βγω. Με στεναχωρεί πολύ αυτό και με αγχώνει. Εντάξει. Δεν επείγει το μλογκ αλλά είναι αυτή η ανάγκη να μιλήσεις με κάποιον. Σήμερα παράδειγμα, έπρεπε να τηλ. σε κάποιο κανάλι για κάποιο σοβαρό θέμα για μια νεκρή (άδικα). Κανείς δεν νιάστηκε σε πληροφορώ. Έχω δυο μήνες μ' αυτό το θέμα και κανένας δημοσιογράφος δεν ανακατεύεται με τα δύσκολα. Τους νοιάζει μόνο το εύκολο και η δόξα. Λυπάμαι που δεν μπορώ ακόμη να σας πω ποιό πολλά. Προσπαθώ για ένα καλύτερο κόσμο .... όσο μπορώ, μα δεν βλέπω φως. Μετρημένοι κούκοι δεν φέρνουν την άνοιξη.
 
@ελπίδα......Συγκινητικό αυτό που γράφεις, αν και βέβαια δεν μπορώ να κρίνω και να καταλάβω συγκεκριμένα τί ακριβώς συμβαίνει. Υπάρχει κάτι που θέλεις να το μοιραστείς μαζί μας ; Αν ναι, το blog αυτό είναι πάντα φιλόξενο...
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?