Σάββατο, Απριλίου 29, 2006

 

GOD'S SAKE, THE QUEEN !

Τώρα που δεν βλέπει μπροστά της την Princess of Wales, η βασίλισσα Ελισάβετ έχει ξανανιώσει και γιορτάζει όλο τσαχπινιά τα ογδοηκοστά της γενέθλια. Ακόμη και σε αυτήν την ηλικία, η τιμημένη αγρότισσα Ελισάβετ φτιάχνει λαχταριστό γλυκό συκαλάκι με τα χεράκια της. Γι αυτό παίρνει πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως ως αγροτικές επιδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση (προσοχή, εδώ δεν κάνουμε πλάκα !) Μέχρι το 2010 η λατρευτή μονάρχης θα έχει το πιο ανταγωνιστικό βασιλικό μποστάνι, όπως άλλωστε επιτάσσει και η Ατζέντα της Λισσαβώνας. Βαθιά η συγκίνησή μας καθώς σκεφτόμαστε τα ροζιασμένα χέρια της βασίλισσας να υποφέρουν στο σβάρνισμα, να μοσχεύουν τον σποριάρη και να δαμάζουν τ΄αγριεμένα στάχυα. Μια κόρη ανθούς εμάζευε και ρόδα εκορφολόγα… Την ελεγειακή ομορφιά της αγροτικής ζωής εζήλωσεν τώρα τελευταία και ο Πρίγκηψ της Ουαλλίας Κάρολος, που απολαμβάνει συχνά τη φύση με τη σέξυ φουστίτσα του και με την αγαπημένη του Καμίλα. Δυστυχώς όμως οι ζάπλουτοι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι έχουν καβούρια στις τσέπες και περιφρονούν το πτωχό πριγκηπόπουλο. Μόνο 700.000 ευρώ ετησίως δικαιούται ο Κάρολος για λιπάσματα και μπαμπακόσπορο, δηλαδή ίσα που βγάζει τα έξοδά του...

Comments:
Εψαξα ξαναεψαξα και τελικα την βρηκα...
για να μην τον γλωσσοτρως τον καημενο τον Καρολο !
Τελικα ειναι αγροτης !

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!
 
Τελικά το blogging είναι όντως interactive υπόθεση. Το σχόλιο του memento στο προηγούμενο post μου έδωσε την ιδέα για τη βασίλισσα και τα οπορολαχανικά της.Ζήτω ο Κάρολος και η αυλή του, αγρότες ενωμένοι ποτέ νικημένοι.
 
Τελικά το blogging είναι όντως interactive υπόθεση. Το σχόλιο του memento στο προηγούμενο post μου έδωσε την ιδέα για τη βασίλισσα και τα οπορολαχανικά της.Ζήτω ο Κάρολος και η αυλή του, αγρότες ενωμένοι ποτέ νικημένοι.
 
χαιρομαι ! Ειπαμε, εχεις ανταποκριτη στο Λονδινο, (ενταξει, στο Burgess Hill, μια μικρη πολη 25, 000 κατοικων λιγο εξω απο το Brighton). ειμαι εδω να σας δινω ιστοριουλες καθημερινης τρελλας και οχι μονο! καλο Σαββατοβραδο!!!
 
CORFU RULE THE WAVES – GOD SAVE THE GREEK!


Κέρκυρα το νησί της μουναρχίας και των γαλαζοαίματων!

Πρέπει να νοιώθουμε περήφανοι εμείς οι έλληνες, που στις φλέβες των διαδόχων του Βρετανικού θρόνου ρέει άφθονο ελληνορθόδοξο, Κερκυραϊκό κυανό αίμα. Και αυτό χάρη στον ένα και μοναδικό, γεννημένο την 21 Ιουνίου 1921 πάνω σε ένα τραπέζι κουζίνας στο Μον Ρεπό της Κέρκυρας, γιό του Πρίγκιπα Ανδρέα, εγγονό του Βασιλέα Γεωργίου 1 και της Βασίλισσας Όλγας, βαπτισμένο (ορθόδοξο παρακαλώ) στο Παλαιό Φρούριο από τη Βασίλισσα Όλγα και την Κερκυραϊκή κοινότητα (Αλέξανδρος Κοκότος, Δήμαρχος Κέρκυρας – Στυλιανός Μανιαρίζης, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου), ένατο στη σειρά διαδοχής του ελληνικού θρόνου, Πρώην Πρίγκιπα Φίλλιπο της Ελλάδας aka Mountbatten και νυν Δούκα του Εδιμβούργου (δυστυχώς οι ανθέλληνες Βρετανοί δε δίνουν στους συζύγους των Βασιλισσών τον τίτλο του Βασιλιά) και πατέρα των τέκνων της Βασίλισσας της Αγγλίας.

Τελικά ο Έλληνας για να προοδεύσει, πρέπει να βγει στο εξωτερικό!
Κάποιοι συμπατριώτες μας κυβερνούν τον πλανήτη (έστω και δια της πλαγίας οδού) και εμείς, οι κοινοί θνητοί, καθόμαστε και μιζεριάζουμε για την τιμή του Οβελία στη στοά και στην Αρσάκειο.

Ξυπνήστε συνέλληνες… είμαστε έθνος βασιλέων και όχι νομάδων


ΥΓ Σας περιμένω όλους στα Γιαννιτσά για τη γιορτή της μοναρχίας την 21 Μαΐου, του Αγίου Κώτσου. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει και ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Πανίκας – και αν έχει κέφια μπορεί και να μας τραγουδήσει το «βασιλικός θα γίνω στο παραθύρι σου»

Ναι λοιπον... και ο Κάρολος είναι έλληνας - κρυφορθόδοξος
 
Μα πού τα θυμάσαι όλα αυτά; Μήπως θυμάσαι και τον Ψωμιάδη στο μικρόφωνο με τις βασιλικές μπούκλες του; Μεγάλη μορφή ο νομάρχης, ακόμη και πάνω στη Χάρλευ τραγουδάει φαντάζομαι...
 
@ Ποια Harley; Εγώ με παπάκι τον γνώρισα...

Και μάλιστα χωρίς κράνος στο κεφάλι. Ατρόμητος ο τηλενομάρχης. Για το λαό διακινδυνευει και την τη σωματική του ακεραιότητα αλλά και την ίδια του τη ζωή.
Έτσι είναι και ο ημι-έλλην κάρολος.

Να γιατί πρέπει να γίνουμε όλοι βασιλικοί!
 
Για το "χωρίς κράνος" συμφωνούμε. Δεν θα ξεχάσω ένα ανοιξιάτικο πρωινό στη Θεσσαλονίκη, περνάει μία επιβλητική Χάρλεϋ και πάνω της ο βασιλικός Ψωμιάδης με καφέ κουστούμι, καλύτερο και από του "Ατσαλάκωτου". Χθες έκανε και δηλώσεις για τα πυρηνικά του Ιράν, το ξέρετε αυτό; Κοντά στον απλό Ιρανό ο Ψωμιάδης που θα΄λεγε και ο deepest blue.
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?