Παρασκευή, Απριλίου 21, 2006

 

ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ;

΄Ανετα παρκάρεις στο Παγκράτι, χαλαρά βρίσκεις θέση στο τρόλλεϋ, έτοιμος ο φραπές σε πέντε λεπτά. Είναι φανερό: ΄Εχετε φύγει όλοι για Πάσχα! Είτε από θρησκευτική κατάνυξη, είτε για να ξεχάσετε τις ώρες γραφείου ("εννιά με εννιά, εκτός αν προκύψει κάτι έκτακτο..."), είτε για να σουβλίσετε τον παραδοσιακό οβελία (και όχι "οβελίσκο", όπως έλεγε προ ετών μια πυροβολημένη ξανθιά ρεπόρτερ). Εγώ δεν έχω φύγει, μαζεύω λεφτά για ταξίδι στο εξωτερικό, από το οποίο θα ήθελα να σας ενημερώνω τακτικά blogάροντας. ΄Αλλωστε δεν είμαστε μόνο εμείς η χαρά της επιθεώρησης, υπάρχει κι έξω φοβερό υλικό... Προτείνω λοιπόν να ξανασυναντηθούμε όταν θα γυρίσετε, την Τρίτη ή Τετάρτη μετά το Πάσχα. Μέχρι τότε εύχομαι Καλή Ανάσταση, Χαρούμενο Πάσχα, αλλά και Χαρούμενο Πασχάλη. Το λέω αυτό γιατί το τηλεοπτικό χάιλάιτ των ημερών είναι προφανώς ο Πασχάλης Τερζής που θα κάνει Πασχαλιά με τη Σεμίνα. Οι φωτογραφίες-αφίσες τους έχουν κατακλύσει τις εφημερίδες (προσοχή: αριστερά είναι ο Τερζής, δεξιά η Σεμίνα) μαζί με ένα λιλί ΑΛΦΑ κεφαλαίο που έχει ξεκολλήσει από τη μαρκίζα του μαγαζιού και ετοιμάζεται να πέσει στις γαρδένιες.

Comments:
Εγώ, πάλι, θα σουβλίξω έναν Οβελίξ στο Πάρκο της Βραζιλίας, με μαζεμένα γύρω μου όλα τα αδέσποτα σκυλιά σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων.

Όχι δεν θα φύγω -- πού να πάω; Δουλεύω μέχρι και Σάββατο, και ξαναρχίζω πάλι την Τρίτη. Και Κυριακή βράδυ μας έχουν καλέσει για κοψίδια.

Εσύ για πού το 'βαλες; Όχι για Τερζή, ελπίζω...
 
Χρονιά Πολλά αδερφέ και καλή Μ. Παρασκευή και 21 Απριλίου. Μακάρι ο θεός να μου κόβει εβδομάδες και να σου δίνει επταετίες!

Σήμερα ο αρχιεπισκοπίξ μας έχει την τιμητική του. Γιορτάζει την επέτειο της επταετίας και θα απευθύνει διάγγελμα στο λαό από την πλατεία Συντάγματος. Να είσαι εκεί! Εκτός από τα ενδιαφέροντα και συγκινητικά πράγματα που θα πει, έμαθα ότι θα γίνουν και χαπενινγκς με τανκς.
 
Στους εργαζόμενους και Σάββατο καλό κουράγιο φίλε cyrusgeo. ΄Οχι λοιπόν, δεν θα πάω στον Τερζή, γιατί δεν βρίσκω την μπορντώ γραβάτα με τον Σνούπυ που φοράω συνήθως σε τέτοιες περιστάσεις. Χθες πήγα στο Σύνταγμα όμως και δεν είδα τίποτε badlydrawnboy. ΄Οταν λες "τανκς" μάλλον εννοείς την τεθωρακισμένη Κάντιλακ του Αρχιεπισκόπου, η οποία όμως διέσχισε την πλατεία και εχάθη στο σκοτάδι. Κανείς δεν θέλησε να μας μιλήσει για το νόημα της ημέρας... Δείτε όμως και την καταπληκτική φωτογραφία με τις γυμναστικές επιδείξεις της ΕΣΑ στο μπλογκ του Νίκου Δήμου. Θα πέσει γέλιο που θα γίνει της μουρλοκακομοίρας !
 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

Πώς πάει συμπέθερε; Τόν σφάξαμε τον οβελία; Εύχομαι να ήταν ελλήνικός-ντόπιος, διότι τα ξένα αρνιά -ειδικά αυτά της Β. ευρώπης και της αγγλίας- έχουν αρχίσει να αδερφίζουν τα τελευταια χρόνια (η παγκοσμιοποιήση και το ιντερνετ φταίνε)και αυτο μεσω της βρώσης μπορεί να περάσει στο σκληροτράχηλο DNA του Ελληναρά.

Άλλωστε το πε και ο αρχιεπισκοπίξ: "εμείς είμεθα έθνος ανδροπρεπές... άλλοι έχουν το κουσούρι..."
 
Mην ανησυχείτε, το αρνί ήταν εαμοβουλγάρικο, κατσαπλιάδικο και σκληροτράχηλο και γι αυτό έκανε τέσσερις ώρες μέχρι να ψηθεί το άτιμο, άθεο, άξεστο, ανθελληνικό αρνί μας. Και είναι πολύ πιθανόν να την κουνάει την αχλαδιά το αγγλικό αρνάκι, αφού πρώτα βοσκήσει στη σκιά της. Σωστά λοιπόν ετέθη το ζήτημα: άλλοι έχουν το κουσούρι, εμείς δεν το θεωρούμε καν κουσούρι!
 
h photo einai au8entikh h tupou lichtenstein;
 
Dear Divebomb είναι όσο αυθεντική μπορεί να είναι. Δυστυχώς δεν μου την έστειλε ο ίδιος ο Roy, αλλά προέρχεται από παλαιότερη συλλογή pop art που είχα πάρει σε ένα αφασία second hand book shop. Απ΄ότι είδα όμως έχει γίνει και μπλουζάκι, γραβάτα, χαρτοπετσέτες, καρτ-ποστάλ, ποτήρι και δεν συμμαζεύεται...
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?