Δευτέρα, Απριλίου 17, 2006

 

ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

΄Αμεση κινητοποίηση της κρατικής μηχανής μετά το νέο σιδηροδρομικό δυστύχημα. ΄Ενορκη διοικητική εξέταση δείχνει ότι δεν φταίνε ο ΟΣΕ, οι μπάρες, η σήμανση, η σχεδίαση του δικτύου. Φταίει ο οδηγός που άκουγε Ηρακλής-Παναθηναϊκός και δεν πρόσεχε. Συλλαμβάνεται πάραυτα ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Φταίει επίσης η έλλειψη προσωπικού στον σταθμό της Δράμας. Προκηρύσσεται διαγωνισμός για 500 προσλήψεις με συνέντευξη εκτός ΑΣΕΠ. Φταίει όμως και η δεκαετής καθυστέρηση στην αξιοποίηση κοινοτικών κονδυλίων. Απολύεται αμέσως η δακτυλογράφος της αρμόδιας υπηρεσίας, η οποία πάντως επιμένει ότι δεν είναι αρμόδια (η υπηρεσία. Για τη δακτυλογράφο στα τέτοια μας…)

Comments:
jjp - την ώρα που έγινε το επεισόδιο με το τρένο, ο γιός μου στο χωριό είχε άσχημο πέσιμο με το ποδήλατο του, και με ειδοποίησαν στο τηλέφωνο ότι θα τον πάνε στο νοσοκομείο Δράμας. Φτάνω πρώτος εγώ και βλέπω πολύ κόσμο έξω και μέσα στο νοσοκομείο, πριν προλάβω να ρωτήσω τι συμβαίνει φθάνει με αυτοκίνητο ο γιος μου χτυπημένος και ματωμένος, και τον βάζουν κατευθείαν στα επείγοντα σε κρεβάτι και τον περιποιούνται. Νόμισαν ότι ήταν τραυματίας από το τρένο (ήδη είχαν μεταφερθεί οι πρώτοι τραυματίες) και έτσι είχαμε ιατρική βοήθεια express service. Μόλις τελείωσαν και διαπίστωσαν ότι δεν χρειάζεται νοσηλεία με φωνάζουν να τον πάρω να φύγουμε. Όμως του είχαν κόψει με το ψαλίδι την κάτω φόρμα για να μπορούν να δουλέψουν γρήγορα και έτσι έμεινε το παιδί με το βρακί. Μου λέει μια νοσοκόμα περίμενε να του βάλουμε μια ρόμπα γιατί έτσι και μας πάρουν οι κάμερες, θα μας κάνουν ρόμπα τα κανάλια. Φύγαμε και ούτε γάτα ούτε ζημιά με τα κανάλια, αλλά μάλλον είμαστε εμείς η αιτία που δεν συμφωνούν στον αριθμό των τραυματιών.

Οσο για τον μηχανοδηγό του τρένου είναι φίλος μου στο καφενείο και την έβγαλε με ελαφρύ τραυματισμό στο χέρι. Στο παρελθόν είχε σύγκρουση με ΙΧ που σταμάτησε στη διάβαση πάνω στις γραμμές και ευτυχώς γλύτωσε ο οδηγός. Ηταν ένας παπάς που από το σοκ τον είχαν πιάσει τα γέλια.
 
Τί μπορώ να σχλοιάσω εγώ μετά από όλα αυτά;
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?