Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2006

 

I LOVE ATSALAKOTOS !

Καρντάσηδες, αγαπάμε πολύ τη Σαλονίκη. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς : αυτά που είπε ο φτερωτός γιατρός είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση βλαχοδημαρχισμού στη μεταπολεμική ιστορία της πόλης, πιστεύουμε και θέλουμε να ελπίζουμε (να μην υπάρχει και άλλη, δηλαδή)…

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Παπαδήμαρχος ανακάλυψε ότι για τη μιζέρια της πόλης δεν φταίνε φυσικά τα οκτώ χρόνια της δημαρχίας του, αυτό εννοείται. Ούτε φταίει ότι μυρίζει τουρσί η πλατεία Αριστοτέλους, την οποία ο Ατσαλάκωτος θέλει να στρώσει με μαύρο γρανίτη για να την κάνει το μεγαλύτερο μαυσωλείο των Βαλκανίων. Για όλα αυτά φταίει, λέει, η Αθήνα. Που έγινε πόλη μόνο τα τελευταία 150 χρόνια και γι αυτό έχει κόμπλεξ απέναντι στη Σαλονίκη που είναι πρώτη στα γράμματα, στα γρόσια και στα γράμματα. Εντάξει, αυτό το τελευταίο δεν το είπε, γιατί θα ερχότανε ο Γιαννιώτης ο Καλπογιάννης και θα του έτρωγε την κάλπη την άλλη Κυριακή. Αλλά πάντως το εννοούσε, είμαστε σίγουροι εδώ χάμω.

Φυσικά έχει δίκιο ο Ατσαλάκωτος ότι έτσι όπως έγινε πόλη η Αθήνα τα τελευταία 150 χρόνια καλύτερα να μη γινότανε καθόλου. Αλλά τέλος πάντων οκτώ χρόνια δήμαρχος και να λες ότι το νέο Δημαρχείο που είχες υποσχεθεί είναι ακόμα στις μελέτες ; Καλά κάνεις και το καθυστερείς από τη μία, γιατί έχεις δίπλα τα σιροπιαστά γλυκά του Χατζή και δε θέλεις να τα χάσεις, λογικό είναι. Αλλά από την άλλη, να, τέτοια βλέπουν οι καρντάσηδες και πολύ φοβόμαστε ότι θα βρεθείς με γιαουρτωμένη γραβάτα εν τέλει.

«Εν τούτω Πανίκα» που θα έλεγε και ο Εμμανουήλ ο Παλαιολόγος άμα δεν άρχιζε τα μπινελίκια για το Ισλάμ…


Comments:
Δεν νομίζω ότι ο δήμαρχος στεναχωρήθηκε πολύ για το γιαούρτι του Πανίκα!
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
¨οταν λες Σαλονίκη μήπως εννοείς τη Σαλλλονίκη;
 
Βρε παιδί μου δεν έφτιαξε το Δημαρχείο όχι γιτλι δεν μπόρεσε, αλλά γιατί έκανε έργα για την πόλη. Τι νόμισες οτι θα φρόντιζε την πάρτη του πρώτα?
 
@αθεόφοβος....΄Οχι; Δεν στενοχωρήθηκε; Μα σε τί κόσμο ζούμε Νίκο μου...

@badlydrawnboy....Τό 'πιασες το υπονοούμενο! Αλλά δεν βλέπω τη γνώμη σου για τον σεβάσμιο δήμαρχο...

@convinsed....Σωστό κι αυτό! ΄Ομως απ΄ό,τι είδα, το μεγαλύτερο έργο που έγινε τελευταία μέσα στην πόλη είναι η καφετέρια του Στογιάκοβιτς. Η κάνω λάθος;
 
i have no idea... Δυστυχώς έχω χρόνια να πάω στην Θεσσαλονίκη, αλλά ο Στογιάνκοβιτς μια χαρά παιδί είναι, έχει και ωραία γυναίκα, εεεε να μην έχει και μια καφετέρια το παλικάρη για να ανοίγει το μάτι του το πρωί? Υπερβολικό σε βρίσκω :)))
 
Εντάξει βρε, ψηφίζω Στογιάκοβιτς τότε κι εγώ. ΄Ασε που δεν τον φτάνουν τα γιαούρτια.
 
Το πρόβλημα δεν είναι ότι άνθρωποι προσπαθούν να χτίσουν [και χτίζουν] πολιτικές καριέρες πάνω στον μύθο του Αθηνοκεντρικού κράτους...

Το πρόβλημα είναι ότι τα γκαρντάσια εκεί πάνω τους πιστεύουν και τους ψηφίζουν...
 
Βασίζονται στη μ.... του νεοέλληνα, το ανέκδοτο με την κατσίκα του γέιτονα το ξέρετε;
 
@chris....Σοφά εμίλησες. Ντάξει, όχι όλα τα καρντάσια, βέβαια...

@καπιταλιστικό κουμμούνι....Αλίμονο, πώς δεν το ξέρουμε. Υπάρχει και η ιστορία με τον σοφό Εβραίο έμπορο που έμαθε ότι στην πόλη ήρθε ένας ΄Ελληνας ανταγωνιστής...
Τρομαγμένος από το εμπορικό δαιμόνιο της ελληνικής φυλής, έστειλε τον παραγιό του να μάθει νέα. Κι όταν εκείνος γύρισε, ο έμπορος τον ερώτησε ανήσυχος:

-Τί έγινε βρε, ποιος είναι αυτός ο ΄Ελληνας, έμαθες τίποτε ;

-Ναι δάσκαλε, του είπε ο παραγιός. Και μάλιστα δεν είναι ένας, είναι δύο ΄Ελληνες...

-"Δύο ΄Ελληνες μαζί;" αποκρίθηκε ο σοφός Εβραίος έμπορος..."Εντάξει. ΄Αμα είναι έτσι, να μην ανησυχώ..."
 
Εγω είμαι με το Μπουτάρη που δίνει και λεφτά στον Αρη.

Ο δήμαρχος είναι δήμαρχος μόνο και μόνο επειδή στηρίζεται από τη ΝΔ. Το αθηνοκεντρικό μένος το πλήρωσε το πασοκ επειδλη ήταν πολλά χρόνια στην εξουσία. Εν αρχή ην ο νεομακεδονικός αγώνας το μπαιράκι του οποίου πρώτα εσήκωσαν οι παραεκκλησιαστικοί, οι οποίποι έχουσι μεγάλην απήχεσην εις την νυφή του βορρά και παραδοσιακά καλές σχέσεις με τη ΝΔ. Και με το Βεργή να κατέβαινε η ΝΔ στην ξεσαλλλονίκη πάλι κερδισμένη θα ήταν. Προσθέστε και την απελευθέρωση των ΜΜΕ τα τελευατεία χρόνια, τα εκτρωματικά ραδιοφωνα και κανάλια της πόλης και θα καταλάβετε γιατί υπάρχουν οι ψωμιαδηδες και οι λοιποί συγγενεις. Ούτε είναι τυχαίο ότι στην συμπρωτεύουσα ντεμπουτάρισαν στον πολιτικό στίβο οι όμορφες. Κάποτε αυτή η πόλη ήταν προοδευτική και έβγαζε σπουδαίους ανθρώπους ενω τώρα κατήντησε λικνο του trash μιντιακού πολιτισμού. Εκτός από τους ντόπιους καρπούς ο τόπος εξάγει και πολλά φρούτα στο αθηνοκεντρικό κράτος. Μια βόλτα στη μεσημεριανή ζώνη θα σας πείσει.

Για την κουμπαρα του πρωθυπουργου δεν είδα κανένα σχόλιο - την ξεχάσατε ή την αγνοείται. Εκείνη η ωραια η ξανθιά, η Σύνθια Σάπικα ντε! Έφαγε την εκπομπή του Μπλιάτκα... Τον παρουσιαστή τηε εκπομπήε ΑΡΕΝΑ τον ξέρετε. Ιδικτήτης αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού απείρου κάλους είναι. Κάντε μια δοκιμή να τον ακούσετε καμιά φορά και θα σας φειγει το κούτελο. Με φαίνεται πως έγινε αφαίμαξη πασοκτσίδων στην ΕΤ3.

Ωραίο το ποστ κύριε τζωνυ μπι γκουδ αλλά ατελές. Ποτέ σε καμία περίπτωση όταν ανοίγουμε πολιτική συζήτηση με αφορμή τη Σαλλλονίκη δεν ξεχνάμε να αναφερθούμε στα δικαια αιτήματα των οπαδών της πόλης.

Τέλος σας αφιερώνω δυο επιμορφωτικά βιντεάκια τα οποία σας εκλιπαραρώ να τα δείτε οπωσδήποτε.

RAPTOPOULOS - SPORTS SHOW και RAPTOPOULOS SPORTS SHOW II
 
..νομίζω πάντως πως ο Ατσαλάκωτος δεν πρόκειται να μείνει για πολύ και αγιαούρτωτος...
άΚουσα πως τα γιαούρτια της MEBΓΑΛ εκτός απο ζωντανά είναι και πολύ θυμωμένα... όλο και κάποιο θα του χυμήξει...
 
@Badlydrawnboy....΄Εγραψες! Πράγματι πολύ ενδιαφέροντα τα σχόλια, οι πληροφορίες για την κα Σάπικα, δεν τηνε γνώριζα η αλήθεια είναι, και βεβαίως τα τρελοβίντεο. Καλά, το παλικάρι αδικείται στο γυαλί, του ταιριάζει ένα πάλκο πιο λυρικό... Γενικότερα πρέπει να μάθουμε περισσότερα για τα ΜΜΕ της Σαλλλονίκης, άλλωστε όπως λες κι εσύ μπροστά μας θα τους βρούμε όλους αυτούς - και κυρίως όλες αυτές - μεθαύριο...

@maika....EIΔΙΚΑ της ΜΕΒΓΑΛ τα γιαούρτια ;
 
σωστά... όχι μόνο αυτά, όλες οι μάρκες...και σε όλους τους ατσαλάκωτους...
 
@playmobil + maika....Πάτε για "ψήφο διαμαρτυρίας" ή μου φαίνεται;
 
αν ήμουν στην Ελλάδα,θα ψήφιζα την ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΘΗΝΑ. Δεν ξέρω που με βρήκαν αλλά μου έχουν στείλει με email το πρόγραμμά τους,ιδέες τους κλπ. τους βρίσκω πιο
αληθινούς... και θα τους προτιμούσα.
 
Αντιγραφή από ΤΑ ΝΕΑ

Για χατίρι της Σύνθιας

ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ οι γαλάζιοι κουμπάροι, μπροστά σε μια ξανθιά κουμπάρα! Ομιλώ για τη Σύνθια Σάπικα πρώην σύζυγο του κοσμηματοπώλη Αρσένη Βιλδιρίδη και διαχρονική πρωθυπουργική κουμπάρα. Αυτή, μόλις η Ν.Δ. ήρθε στην εξουσία το 2004, εζήλωσε τη φήμη της Άννας Δρούζα και εξόρμησε στα πλατώ της ΕΤ3. Την πλήρωσε ένας από τους δημοφιλέστερους δημοσιογράφους του καναλιού, ο Κώστας Μπλιάτκας, που έχει εδώ και δώδεκα χρόνια μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή, μία από τις υψηλότερες σε τηλεθέαση στην ΕΤ3.

ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ τού φόρεσαν καπέλο την ξανθιά Σύνθια, η οποία δεν τον άφηνε να πάρει πάσα στον αέρα. Τα πράγματα έφθασαν στο απροχώρητο, αφού ο Μπλιάτκας δεν μπορούσε να συνεργαστεί με τη Σάπικα. Αποτέλεσμα; Εκόπη χθες η εκπομπή, που χωρίς την κουμπάρα φαίνεται πως δεν γίνεται!

@@@@@@@@
ο μόνος αποδεκτός αθηναιος στη σαλλλονίκη είναι βεβαίως ο αθηνών και παρα τρίχα πάσης γραικίας μασκαριότατος αρχιεπισκοπίξ!

Αυτόν τον πάει και ο πανίκας κι ας έχει εδρα την τρισκαταρατη... Μάλλον κατα βάθος είναι σαλονικιος και η μονή πετράκη είναι ο συγχρονος δουρειος ιππος.

Α... γαμημένη ο Αρης δεν πεθαίνει
 
@playmobil+maika...."Μήπως είσαι ΚΟΔΗΣΟ ;". Το θυμάστε το αξέχαστο αυτό σύνθημα ;

@Badlydrawnboy....Τί φωνάζεις βρε για τον ΄Αρη ; Ευρώπη θα βγει η ομάδα, μαζί με την Κέρκυρα...
΄Οσο για την "ξανθιά κουμπάρα", φοβερή ιστορία, πράγματι. Ελπίζω να είναι γνήσια η πληροφορία, γιατί ως πηγή βλέπω την "Εξόρμηση"...εεεε...συγγνώμη, τα "ΝΕΑ" θέλω να πω...
 
όχι αλλά για πες, για πες....
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?